iOS 9.3.2 blocheaza iPad Pro cu eroarea 56

iOS 9.3.2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple si la nici 2 ore de la aparitia sa, iata ca avem primele plangeri serioase ale unor utilizatori care si-au facut curajul de a instala cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Mai exact, iOS 9.3.2 blocheaza unele tablete iPad Pro afisand eroarea 56 in iTunes, tabletele ramanand mai apoi blocate in Recovery Mode si refuzand sa mai permita reinstalarea sistemului de operare folosind iTunes, asa ca problema nu are deocamdata o rezolvare.

Foarte multi utilizatori se plang din cauza acestei probleme pe diverse retele de socializare, iar conform companiei Apple, eroarea are legatura cu o problema hardware a produsului in cauza, insa de aceasta data vorbim cel mai probabil despre o eroare existenta in iOS 9.3.2.

Angajatii echipelor de suport din cadrul companiei Apple nu au o rezolvare pentru clientii ale caror tablete iPad Pro s-au blocat cu eroarea 56 dupa instalarea iOS 9.3.2, astfel ca probabil va fi nevoie de lansarea unei versiuni revizuite a acestei iteratii a iOS 9 pentru a rezolva problema.

Din pacate compania Apple a testat iOS 9.3.2 pentru mai bine de o luna si a reusit sa lanseze o actualizare care blocheaza tabletele iPad Pro ale unora dintre utilizatorii sai, problema fiind similara cu altele aparute in trecut dupa actualizarea iOS-ului.

iPad PRo eroare 56 iOS 9.3.2