iOS 10 jailbreak a fost facut (Video)

iOS 10 jailbreak a fos deja facut, un terminal iPhone 5 demonstrandu-ne ca noua versiune a iOS este vulnerabila in fata hackerilor.

iOS 10 jailbreak a fost deja facut, iar in clipul video de mai jos aveti prima dovada a faptului ca iOS 10 este vulnerabil a exploit-uri care permit efectuarea unui jailbreak pentru, cel putin, iPhone 5, acesta fiind codul dispozitivului din imaginea de mai jos.

Acest iOS 10 jailbreak a fost facut de catre celebrul hacker iH8sn0w, deci nu incape indoiala cu privire la faptul ca tot ceea ce vedem este 100% adevarat, el avand o varietate de exploit-uri pe care le foloseste de cativa ani pentru a obtine acces de administrator la diversele versiuni ale iOS.

Exploit-urile lui iH8sn0w par sa fi rezistat in timp, el dovedind ca diverse versiuni ale iOS sunt vulnerabile pentru a se lansa solutii de jailbreak, iar aceasta dovada a posibilitatii de a face iOS 10 jailbreak pune compania Apple in dificultate in lupta sa de a securiza sistemul de operare in fata FBI.

E greu de spus daca iH8sn0w are vreo dorinta de a lansa o solutie de iOS 10 jailbreak, el fiind concentrat acum pe alte proiecte, insa n-as exclude aceasta posibilitate, asa cum nici nu as spune ca exista sanse foarte mari ca ea sa fie lansata in viitorul foarte apropiat, dar speranta moare ultima, nu-i asa ?