iPhone 7 Plus face poze de calitate DSLR

iPhone 7 Plus va avea o camera duala care ar putea face poze aproape la fel de bune precum cele ale aparatelor DSLR.

In invitatia pentru prezentarea iPhone 7, compania Apple pare sa fi ascuns o surpriza foarte interesanta, mai exact, cei din Cupertino ar sugerea ideea ca ataca aparatele DSLR. Informatia vine de la un reputat blogger american, care are foarte multe cunostinte in cadrul Apple, el afirmand ca design-ul invitatiei sugereaza intentia Apple de a oferi un iPhone 7 Plus care face poze de calitate DSLR.

El afirma ca a aflat acum cativa ani despre intentiile Apple de a dezvolta un smartphone cu o camera atat de buna incat ar putea concura cu cele ale DSLR-urilor, iar acum acest lucru pare sa se infaptuiasca. Camera duala a iPhone 7 Plus ar putea avea tot ceea ce ii trebuie pentru a ne oferi o calitate extraordinara pentru poze, sau cel putin asta ne dorim.

V-am spus zilele trecute specificatiile camerelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar atunci vorbeam despre o deschidere mai buna, un senzor mai mare si mai multi pixeli inregistrati de camera. Acum, avand in vedere si modul in care este creata invitatia, se pare ca una dintre cele mai mari surprize ale Apple va veni impreuna cu camera iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus ataca aparatele DSLR cu noua camera duala

Terminalele iPhone sunt cele mai folosite pentru a inregistra poze si a le incarca pe diverse retele de partajare de poze, asa ca este normal ca ele sa vina cu camere mai bune anual. Totusi, in 2016 compania Apple pare sa incerce sa faca un mare pas in fata, chiar si in fata concurentei si ne-ar putea oferi un upgrade major, care sa concureze cu DSLR-urile..

prezentare iphone 7 pe 7 septembrie

Veti spune ca este imposibil ca iPhone 7 Plus sa concureze cu un DSLR in ceea ce priveste inregistrarea de poze si acest lucru ar putea fi adevarat, insa Apple ne-a uimit si in trecut. Chiar daca iPhone 7 Plus nu va face poze mai bune ca un DSLR si cred ca acest lucru este imposibil in acest punct, cred totusi ca el ar putea oferi o calitate foarte apropiata.

Foarte multi spun ca iPhone 6S Plus face clipuri video mai bune decat multe aparate DSLR, asa ca poate vom avea parte de o surpriza si pe partea de inregistrare de poze. Indiferent de situatie, este clar ca vom avea o camera duala care ne-ar putea “da pe spate” din foarte multe puncte de vedere, iar acest lucru este extrem de bun.