Samsung data in judecata din cauza Galaxy S7 Edge

Samsung a fost data in judecata din cauza unui Galaxy S7 Edge care a luat foc si a cauzat arsuri pe piciorul unui american.

Desi Galaxy Note 7 este in centru atentiei lumii intregi in ultima perioada din cauza faptului ca are baterii care explodeaza in timpul folosirii, Galaxy S7 Edge aduce un proces companiei Samsung. Un american a actionat Samsung in judecata deoarece al sau Galaxy S7 Edge a luat foc instantaneu in timp ce se afla in buzunarul pantalonilor si l-a ranit.

Barbatul cu pricina a suferit arsuri de gradele 2 si 3 pe unele portiuni ale piciorului, iar acum acuza compania Samsung ca i-a vandut un terminal cu un defect de fabricatie. Terminalul Galaxy S7 Edge in discutie a fost cumparat in martie si pe 30 mai s-a hotarat sa isi puna capat zilelor, asta in timp ce proprietarul sau era la munca pe un santier.

Pantalonii barbatului s-au topit dupa ce bateria a explodat si a topit carcasa, grefe de piele fiind necesare pentru a acoperi portiunile afectate de catre acest incident. Americanul sustine ca aceasta incident i-a cauzat vatamari permanente care ii afecteaza viata de zi cu zi, iar acest lucru este cat se poate de adevarat, in baza a ceea ce descrie el.

Samsung are un prim proces din cauza bateriei Galaxy S7 Edge

Pentru Galaxy S7 Edge, Samsung a folosit baterii diferite de cele utilizate in Galaxy Note 7, asa ca o legatura intre aceasta componenta defecta nu exista, dar totusi problemele raman. In aceasta idee, barbatul cere daune de la Samsung pentru vatamarile pe care le-a suferit si coreenii vor fi cel mai probabil obligati sa le plateasca de catre un judecator.

La dosarul cauzei au fost atasate si poze ale terminalului care a luat foc, dar si ale arsurilor care au fost tratate de catre medici, deci Samsung va putea vedea ce fel de vatamari a generat terminalul sau. Din pacate, iata ca exista probleme de acest gen care ne afecteaza viata de zi cu zi, iar companiile care lanseaza asemenea dispozitive trebuie trase la raspundere.

galaxy s7 edge ars