Tutorial: Activeaza FaceTime pe orice operator folosind MiTime

MiTime este un tweak disponibil in Cydia inca din luna august a anului trecut si principala sa functie consta in posibilitatea de a activa FaceTime pe orice operator chiar daca telefonul vostru a fost hacktivat folosind una dintre solutiile de jailbreak disponibile pentru iOS. MiTime a fost actualizata recent pentru a functiona si cu iOS 4.2.1 iar noutatile aduse constau in compatibilitatea cu SAM care modifica modul in care se face hacktivarea terminalelor.

Acest ghid este disponibil DOAR pentru utilizatorii de iPhone 4 care au iOS 4.x instalat in terminale si hacktivare facuta cu limera1n/greenp0ison/redsn0w pe iOS 4.x. Celelalte terminale NU au functia FaceTime inclusa deci nu o pot folosi.

Faceti pasii pe propria raspundere. NU functioneaza pe toate terminalele iPhone 4!

Pasul 1 – Daca ati activat deja terminalul cu SAM atunci sariti peste primii 3 pasi.

Instalati SAM(Subscriber activation module) din Cydia din repo-ul http://repo.bingner.com.

Pasul 2

Dupa ce l-ati instalat mergeti in Settings>Sam si apasati De-activate. Veti primi un mesaj in care vi se va spune ca terminalul vostru a fost dezactivat. Acceptati mesajul apoi apasati pe Reverse Lockdown.

Pasul 3

Conectati terminalul la calculator, deschideti iTunes si terminalul va fi reactivat corespunzator.

Pasul 4

Adaugati in Cydia sursa http://cydia.pushfix.info si instalati MiTime din ea. Cand deschideti aplicatia veti fi intrebati daca doriti sa verificati compatibilitatea cu terminalul vostru. Apasati ok pentru a face verificarea.

Pasul 5

Daca verificarea a functionat atunci achizitionati aplicatia si activati FaceTime.

Dupa activare aplicatia va permite sa schimbati 3 cartele diferite fara a necesita reactivarea FaceTime, insa daca schimbati dispozitivul va trebui sa reactivati FaceTime folosind MiTime.

Once purchased, you can change SIMs or phones 3 times and still be recognized as a purchaser, but you can’t change both SIM & phone at same time. If you change both at the same time, please contact me on twitter or respond to the Paypal email receipt with information about your situation (or please consider re-purchasing).