Ecran LCD al tabletei iPad 2 de vanzare pe internet? iPad 2 ar putea avea motor pentru vibratii?

Site-ul care a publicat clipul video in care ni se prezenta o carcasa cu un design compelt diferit pentru iPhone are acum la vanzare si, ceea ce descriu ei a fi, un ecran LCD pentru tableta iPad 2. Ecranul este disponibil pentru achizitie la pretul de 218.19$, cu 74$ mai mult fata de 144.99$ cat costa ecranul tabletei iPad cand a fost lansata anul trecut. Ecranele pentru actualul model al tabletei iPad costa 63$, un pret redus la jumatate fata de cel initial. Diferenta de pret ar putea avea legatura cu presupusa includere a unui Retina Display in noul model al tabletei iPad, insa diferenta de pret este foarte mare deci exista sansa ca pretul final al tabletei iPad 2 sa fie mult mai mare fata de cel actual.

Pe langa noile ecrane listate la vanzare, acelasi site prezinta si o componenta foarte interesanta pentru tableta iPad: un motor pentru vibratii. In momentul de fata doar iPhone-urile au functia de vibratie implementata, insa se pare ca Apple ar intentiona sa introduca aceasta functie si pentru tableta iPad 2 probabil pentru jocuri.

Informatiile acestea despre noile ecrane ma fac sa ma intreb oare cat va costa tableta iPad 2. Ce parere aveti, va fi iPad 2 mai scumpa decat iPad sau vor avea acelasi pret?