iPhone 7 – se zgarie rau, dar nu se indoaie

iPhone 7 are o carcasa care face zgarieturile fine sa dispara ac prin minune si nu se indoaie, dar obiectele dure il pot zgaria serios.

Primul test de rezistenta pentru iPhone 7 negru a aparut in cursul noptii trecute pe internet si puteti vedea in clipul video de mai jos tortura la care el a fost supus. Vorbim despre un test de rezistenta facut in straiatate, deoarece in Romania puteti precomanda iPhone 7 la eMAG, la Orange sau la Vodafone abia din cursul noptii trecute.

Bun, sa trecem acum la test, Apple foloseste un panou de protectie pentru ecran care are aceeasi rezistenta precum materialele folosite si in trecut, deci nu vorbim despre ceva revolutionar. Ecranul se va zgaria la fel de greu, sau usor, precum cel al iPhone 6S, butonul Home tactil fiind protejat cu acelasi tip de panou de protectie.

Practic, orice va zgaria ecranul, va zgaria si butonul Home, compania Apple evitand sa il protejeze cu safir, asa cum s-ar fi asteptat multa lume, deci el este oarecum sensibil. In ceea ce priveste zgariatul carcasei, puteti vedea cu surprindere ca o cheie care zgarie carcasa unui iPhone 7 negru va genera urme care pot fi sterse cu degetul.

iPhone 7 poate fi zgariat rau, dar nu se indoaie

Pe de alta parte, daca folosim un obiect mai dur pe carcasa vopsita in negru, atunci zgarieturile pot fi adanci si extrem de vizibile, imposibil de ascuns fara o carcasa. Acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca vorbim despre o situatie similara cu cea in care a fost iPhone 7 in momentul in care a fost lansat pe piata de catre compania Apple.

In ceea ce priveste indoirea puteti sta linistiti deoarece iPhone 7 nu se indoaie, desi ecranul se va dezlipi de carcasa in momentul in care presiune puternica este aplicata pe el. Cu aceasta ocazie putem vedea si adezivul folosit de catre compania Apple pentru a asigura rezistenta la apa cand produsul este scufundat la maxim 1 metru sub apa in lichid.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 este la fel de rezistent, sau fragil, depinde cum vreti sa ii spuneti, precum iPhone 6S.