iPhone 7 – sute de oameni la coada in Australia si Noua Zeelanda

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost intampinate de cozi foarte lungi in Australia si Noua Zeelanda, primele doua tari in care dispozitivul a fost deja lansat de catre Apple. Acolo sute de oameni au stat la cozi in fata celor mai mari magazine Apple din principalele orase ale tarilor, confirmand faptul ca noul smartphone este extrem de asteptat.

Puteti vedea in clipurile video de mai jos ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus aduna la fel de multi fani in fata magazinelor Apple precum terminalele lansate in trecut de catre companie. Acest lucru este perfect normal din moment ce stocurile s-au epuizat complet inaintea lansarii din magazine, Apple fiind nevoita sa isi dezamageasca unii clienti.

Dupa cum probabil stiti deja, puteti sa precomandati iPhone 7 la eMAG, Orange si Vodafone chiar in acest moment.

Articolul precedentiPhone 7 – se zgarie rau, dar nu se indoaie
Articolul următorPrimele iPhone 7 au fost livrate clientilor Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.