Presedintele Samsung SUA isi cere scuze pentru Galaxy Note 7

Tim Baxter, presedintele Samsung SUA, si-a cerut scuze intr-un clip video pentru problemele pe care Galaxy Note 7 le-a generat pentru consumatorii americani. Vorbim desigur despre problema bateriilor care explodeaza si care se pare ca au generat pagube materiale insemnate pentru unii dintre clientii celor de la Samsung, din diveze zone de pe glob.

In ciuda faptului ca Samsung le-a spus clientilor sa nu mai foloseasca Galaxy Note 7 deoarece are probleme cu bateria si sa inlocuiasca gratuit terminalele in magazine, acest lucru nu s-a intamplat. Acum presedintele SUA ii roaga din nou pe clienti sa isi aduca terminalele la magazine in vederea inlocuirii, noile modele urmand a fi distribuite saptamana viitoare.

Problema de imagine a celor de la Samsung este foarte mare, din moment ce presedintele subsidiarei din SUA a fost nevoit sa faca un clip video in care isi cere scuze pentru probleme. El a pus accent pe faptul ca noua versiune a Galaxy Note 7 este sigura pentru utilizare, insa oare cati se vor mai risca sa cumpere acest smartphone de la Samsung ?

Puteti vedea aici clipul video cu scuzele.

presedinte samsung sua