Samsung Galaxy S8 – capacitatea bateriilor confirmata

Samsung Galaxy S8 va avea baterii de 3000 mAh si 3500 mAh, conform afirmatiilor unui angajat anonim al companiei Samsung pentru presa.

Samsung Galaxy S8 va avea bateriile de 3000 mAh si 3500 mAh pe care le-am tot vazut raportate in diverse zvonuri aparute in ultima vreme din diverse surse. Informatia de astazi vine direct de la un angajat al companiei Samsung, acesta confirmand ca Samsung Galaxy S8  va avea o baterie de 3500 mAh, precum Samsung Galaxy Note 7.

Desigur ca oficialul Samsung nu a dorit sa fie identificat, insa el a declarat pentru presa din Coreea de Sud ca Samsung Galaxy S8 nu va avea o baterie de capacitate mai mare. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 va avea un procesor care consuma mai putina energie, poate ca este normal sa nu vedem in mod neaparat si o baterie de capacitate mai mare.

Desi cei de la Samsung si-au obisnuit clientii cu implementarea de baterii de capacitate tot mai mare in flagship-uri, iata ca in cazul Samsung Galaxy S8  vor face o exceptie. Ideea de a pastra bateriile la aceeasi capacitate precum modelele anterioare ar putea avea cel mai probabil legatura cu dorinta de a oferi un Samsung Galaxy S8 mai sigur.

Samsung Galaxy S8 – capacitatea bateriilor confirmata

Samsung Galaxy S8 are probabil mai putin spatiu in interiorul carcasei din cauza integrarii unui ecran mai mare, iar oferirea unor baterii mai mari, si de capacitate mai mare probabil ar fi pus in pericol siguranta terminalului. In aceasta idee, daca Samsung Galaxy S8 are baterii de dimensiune si capacitate mai mici, sansa ca explozii sa se produca este mai mica.

Foarte multa lume se intreaba acum in ce masura va fi afectata autonomia bateriei Samsung Galaxy S8 daca bateriile nu vor avea capacitate mai mare. Ei bine este greu de spus ce se poate intampla, insa e putin probabil ca autonomia Samsung Galaxy S8 sa fie mai proasta decat cea a Samsung Galaxy S7, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile.

“Samsung’s next flagship smartphone will come in two types — one with a 5.7-inch display and another with a 6.2-inch display. The first will be fitted with the 3,000mAh battery while the latter will come with the larger battery capacity. After completing a rage of tests, Samsung made a final decision to deploy the battery capacity for the two S8 variants.”

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in doua versiuni de catre compania Samsung, una cu ecran de 5.7 inch si una cu ecran de 6.2 inch. Samsung Galaxy S8 cu ecran de 5.7 inch va avea o baterie de 3000 mAh, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus. cu ecran de 6.2 inch va avea o baterie de 3500 mAh.

samsung-galaxy-s8-capacitate-baterii