Samsung Galaxy S8 ar putea avea camera duala

Samsung Galaxy S8 ar putea avea o camera duala, compania Samsung anuntand in aceasta seara aceasta caracteristica surpriza pentru terminal.

Samsung Galaxy S8 ar putea avea camera duala, sau cel putin asta incearca sa sugereze compania Samsung intr-o noua imagine de promovare pentru noul chip Exynos 8895. Acest chip Exynos 8895 este considerat de multi ca fiind pregatit pentru Samsung Galaxy S8, iar ceea ce sugereaza compania Samsung nu apare in vreo imagine a terminalului.

Am tot vazut o varietate de imagini cu Samsung Galaxy S8 pana acum, insa in niciuna nu se vede clar faptul ca el ar avea o camera duala integrata in carcasa. Totusi, Samsung sustine cu materialul promotional al Exynos 8895 ca Samsung Galaxy S8 ar putea avea o camera duala disponibila pentru cei interesati sa faca poze grozave.

Cei de la Samsung prezinta si un aparent Samsung Galaxy S8 care are doua camere amplasate in carcasa, ele fiind conectate la noul chip Exynos 8895. Cei de la Samsung spun ca acest chip, ce ar trebui sa ajunga in Samsung Galaxy S8, are si doua procesoare de imagini, astfel ca este capabil sa sustina o camera duala integrata in terminal.

Samsung Galaxy S8 ar putea avea camera duala

Din moment ce am vazut atat de multe imagini cu Samsung Galaxy S8 si am citit atatea informatii din surse credibile, informatiile publicate astazi par ireale. Totusi, n-ar fi exclus ca un al treilea model al Samsung Galaxy S8 sa fie lansat de catre compania Samsung si sa aiba o camera duala pentru cei interesati de fotografie.

Ar fi prematur ca Samsung sa promoveze Samsung Galaxy Note 8 cu o camera duala din moment ce lansarea va fi in august, deci totul ar avea legatura cu Samsung Galaxy S8. In momentul de fapta lucrurile incep sa devina confuze in ceea ce priveste Samsung Galaxy S8 si cred ca Samsung vrea ca totui sa fie asa inaintea lansarii oficiale.

S-a spus in repetate randuri ca Samsung Galaxy S8 va avea o camera duala si nu ar fi exclusi ca Samsung sa fi pregatit aceasta versiune pentru lansare. E posibil ca prototipurile Samsung Galaxy S8 de acum sa fie unele fara camera duala si modelul final sa o aiba, insa asta vom afla abia pe data de 29 martie.

Voi ce parere aveti ?