Samsung Galaxy X si Galaxy Note 8 vor fi lansate in 2017

Samsung Galaxy X si Samsung Galaxy Note 8 sunt urmatoarele doua smartphone-uri de top pe care compania Samsung intentioneaza sa le lanseze pe pietele globale in 2017. Samsung Galaxy Note 8 stim deja ca este succesorul mult prea cunoscutului Samsung Galaxy Note 7, insa oare ce este acest Samsung Galaxy X a carui denumire o auzim pentru prima oara ?

Ei bine, Samsung Galaxy X ar fi noul smartphone pliabil pe care compania Samsung il are in proces de dezvoltare inca din cursul anului trecut, el urmand a fi lansat in T3 2017. Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa fie lansat in T4 2017, deci cei de la Samsung ar avea prioritatile destul de bine stabilite pentru a evita noi eventuale esecuri.

Samsung Galaxy X va fi un smartphone cu care compania Samsung va testa piata pentru a vedea cat de viabila este lansarea sa, unii parteneri urmand a-l testa in prealabil. In aceasta idee, lansarea din T3 2017 ar putea fi precedata de o serie de prezentari pe care cei din Coreea de Sud ar urma sa le faca pentru parteneri in ideea de a afla daca terminalul ar trebui sa fie lansat.

Exista sanse ca Samsung Galaxy X sa fie prezentat in cadrul IFA Berlin din luna septembrie, dar nimic nu este sigur, mai ales ca Samsung nu a prezentat nimic nici la Mobile World Congress 2017. Despre Samsung Galaxy Note 8 nu se cunosc foarte multe detalii, separat de faptul ca ecranul va acoperi intregul panou frontal, o posibila data de lansare nefiind prezentata.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy X si Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa ajunga pe piata anul acesta si ar putea schimba cu mult lumea smartphone-urilor.

samsung galaxy x smartphone pliabil