Samsung Galaxy S8: autonomia comparata cu iPhone 7

Samsung Galaxy S8 are o autonomie inferioara celei ale iPhone 7 Plus, insa superioara celei din iPhone 7, compania Samsung nereusind sa-si intreaca...

Samsung Galaxy S8 Plus are autonomia bateriei comparata cu cea a iPhone 7 astazi multumita unui test menit sa ne arate care dintre cele doua smartphone-uri poate functiona mai mult. In imaginea de mai jos puteti vedea rezultatele obtinute de catre Samsung Galaxy S8 Plus in comparatie cu alte smartphone-uri de top.

Samsung Galaxy S8 Plus are integrata o baterie de 3500 mAh, ea fiind de capacitate mai mare decat cele folosite in iPhone 7 si iPhone 7 Plus. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S8 Plus reuseste sa intreaca doar iPhone 7 in autonomie, dar cu foarte putin, iPhone 7 Plus avand performante mai bune cu o ora si 5 minute.

Diferenta dintre capacitatea bateriei Samsung Galaxy S8 si cea a iPhone 7 Plus este de aproape 600 mAh, dar cu toate acestea, terminalul Apple are autonomia mai buna. Asta se poate datora si faptului ca ecranul iPhone 7 Plus este cu 0.7 inch mai mic decat cel din Samsung Galaxy S8 Plus, insa pentru utilizatorul final conteaza mai putin.

Samsung Galaxy S8 Plus: autonomia comparata cu iPhone 7

Samsung Galaxy S8 Plus reuseste sa intreaca in autonomie terminalele Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge lansate anul trecut de catre Samsung. Aceasta performanta este perfecta pentru Samsung, deoarece va putea spune ca Samsung Galaxy S8 Plus ofera un avantaj major fata de modelele lansate anul trecut.

In comparatie cu Google Pixel Xl, Samsung Galaxy S8 Plus obtine o autonomie cu 45 de minute mai buna, Huawei P10 apropiindu-se deva mai mult de el. Samsung Galaxy S8 Plus are o baterie de capacitate foarte mare pentru un smartphone, insa asta nu-l ajuta din moment ce are si un ecran ce depaseste cu mult limitele “conventionale”.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 Plus nu a intrecut iPhone 7 Plus in autonomie, e putin probabil ca Samsung Galaxy S8 sa intreaca iPhone 7. Desi Samsung Galaxy S8 are un ecran mai mic decat Samsung Galaxy S8 Plus, are si o baterie cu 500 mAh mai mica, iar asta il pune in dezavantaj in fata smartphone-ului Apple cand vine vorba despre autonomie.

samsung galaxy s8 autonomie iphone 7