iPhone 8 – schita care anunta o noua diagonala a ecranului

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita care ne arata o diagonala diferita pentru ecran, dar si o posibila schimbare pentru butonul Power.

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita ce ar fi fost facuta de catre cineva care a vazut documentele reale in baza carora ar fi fabricate prototipuri ale noului smartphone acum. Aparitia acestei schite confirma din nou debandada totala care exista in ceea ce priveste zvonurile pentru iPhone 8, cei de la Apple reusind sa creeze foarte multa confuzie in randul lumii.

Desi aceasta schita pentru iPhone 8 prezinta, in mare parte, aceleasi schimbari precum alte schite publicate in trecut, ea arata totusi o schimbarea majora. Mai exact, aceasta schita ne arata ca iPhone 8 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 5.7 inch si nu 5.8 inch, asa cum ne-au aratat nu doar schite, ci ne-au si spus diverse surse aparent apropiate Apple.

Reducerea diagonalei ecranului cu 0.1 inch pare putin probabila din moment ce atatea surse au indicat ceva diferit, dar avand in vedere ca Apple testeaza multe prototipuri, orice este posibil. Nu ar fi exclus ca Apple sa fi realizat ca un ecran cu diagonala de 5.8 inch nu este viabil pentru implementare in iPhone 8 si ar fi decis sa-i reduca diagonala finala.

iPhone 8 – schita care anunta o noua diagonala a ecranului

Toate informatiile aparute pana acum in legatura cu iPhone 8 confirma fara dubiu faptul ca Apple testeaza multiple prototipuri ale noului sau smartphone. Aceste prototipuri ale iPhone 8 au diverse elemente de design care sunt diferite, asa ca nu ar fi exclus ca si ecranele acestor prototipuri sa aiba diagonalele diferite pentru testarea viabilitatii in vederea lansarii.

Exista deasemenea posibilitatea ca ecranul iPhone 8 sa aiba diagonala de 5.7x inch, iar cei care au creat aceasta schita sa nu il marcheze ca fiind de 5.8 inch. Separat de ecran, putem vedea ca si butonul Power pare sa fie impartit in doua bucati in iPhone 8, insa deocamdata nu se stie daca aceasta schimbare va aduce noutati pentru functionalitate.

Inainte sa inchei trebuie sa va readuc aminte faptul ca desi iPhone 8 va avea un ecran de 5.7 sau 5.8 inch, doar o parte din el va afisa informatii din aplicatii sau iOS. Aproximativ 0.5 inch din ecranul iPhone 8 urmeaza sa fie dedicati permanent unui meniu care va afisa un buton Home virtual si diverse optiuni de control, deci este bine sa stiti asta.

iPhone 8 schita design bun