OnePlus 5 vs iPhone 7 Plus – clona intrece maestrul

OnePlus 5 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-un nou test de performante care confirma din nou faptul ca smartphone-ul chinezilor este mai rapid decat cel al Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea din nou ca iPhone 7 Plus nu mai este cel mai rapid smartphone de pe planeta, acest titlul fiindu-i furat de catre OnePlus 5 multumita performantelor pe care le ofera pentru clienti.

Cel care a facut testul da vina pe animatiile iOS pentru faptul ca iPhone 7 Plus este mai incet decat OnePlus 5, diferenta dintre cele doua terminale in test fiind de 7 secunde. Desi pare mica, diferenta este vizibila in utilizarea zilnica a OnePlus 5 si iPhone 7 Plus, iar asta conteaza in experienta generala de folosire a terminalelor, deci nu putem spune ca este vorba despre ceva insesizabil.

Chiar daca OnePlus 5 castiga multumita animatiilor mai mici din Android, problema iPhone 7 Plus sta la Apple, care ar cam trebui sa renunte la animatiile proaste. Desigur ca poate fi activata functia reduce motion pentru a renunta la multe dintre animatiile inutile din iPhone 7 Plus, acest lucru imbunatatind si autonomia bateriei, dar standard OnePlus 5 intrece smartphone-ul Apple.

Cu acest test devine “oficial” faptul ca OnePlus 5 este mai rapid decat iPhone 7 Plus, indiferent de explicatiile care mai pot fi oferite pentru asta. Desigur ca aceasta “domnie” a OnePlus 5 in topul smartphone-urilor, din punct de vedere a performantelor, va fi una de scurta durata, iar iPhone 8 il va intrece fara dubiu.