Facebook – Functia Speciala lansata astazi

Facebook a lansat o functie speciala pentru utilizatorii sai in ideea de a sarbatori atingerea a 2 miliarde de utilizatori activi lunar.

Facebook a anuntat in cursul zilei de ieri faptul ca a atins un nou record de utilizatori activi lunar, nu mai putin de 2 miliarde de persoane folosind aplicatia in fiecare luna. Vorbim despre ceva incredibil realizat de catre compania Facebook si poate doar Google are la fel de multe persoane care folosesc Google Search in fiecare luna in lumea intreaga, pentru ca alta companie sigur nu are asa ceva.

Pentru ca atingerea unui asemenea record este un eveniment care trebuie sarbatorit, cei de la Facebook au decis sa lanseze si o functie speciala pentru utilizatorii care-i folosesc reteaua. Mai exact, cei de la Facebook au lansat campania Good Adds Up, care promoveaza oamenii si companiile care a influentat intr-un mod pozitiv comunitatile din care fac parte.

Facebook vrea sa arate modurile in care reteaua sa de socializare a reusit sa adune impreuna oamenii din intreaga lume, initiativa in sine fiind una foarte buna. Pentru ca functia este una majora, cei de la Facebook vor afisa in news feed-urile utilizatorilor clipuri video personalizate cu momentele importante din viata acestora, alegand poze si clipuri video speciale din timeline-ul lor.

Facebook – functia speciala lansata azi pentru toata lumea

Separat de acestea, compania Facebook le va trimite utilizatorilor si multumiri speciale de fiecare data cand folosesc butonul Love pentru a aprecia o postare. La fel se va intampla si cand o persoana ii ureaza La Multi Ani unei alte persoane prin intermediul Facebook, sau creeaza un grup in care sa intre mai multe persoane, toate aceste functii aducand oamenii mai aproape unii de ceilalti.

Facebook s-a laudat in multe randuri ca reteaua sa de socializare reuseste sa convinga oamenii sa convietuiasca mai usor unii cu ceilalti, iar acest lucru este adevarat. Facebook vrea sa si arate acum pentru toata lumea cam cat de mult contribuie platforma sa pentru a realiza acest lucru, pressedintele companiei Facebook facandu-si o misiune din a realiza acest obiectiv.

Facebook este cea mai mare platforma online de pe planeta in momentul de fata, intrecand chiar si YouTube, care are 1.5 miliarde de utilizatori activi lunar. In momentul de fata nicio alta platforma nu se apropie de Facebook in materie de utilizatori activi lunar, iar toate platformele celor de la Facebook au peste 5 miliarde de utilizatori activi lunar, chiar daca nu sunt unici.

Acestea fiind spuse, in clipul video de mai jos puteti vedea initiativa celor de la Facebook, ea urmand a vai afisata si in News Feed.

Good Adds Up

Publicată de Facebook pe Marţi, 27 iunie 2017

1 COMENTARIU