Samsung Galaxy Note 8 – Decizia Surprinzatoare

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat de catre compania Samsung in doua versiuni cu spatiu de stocare inclus, o schimbare majora fata de 2016.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat de catre compania Samsung peste mai putin de 2 luni de zile, iar astazi aflam despre o decizie surprinzatoare pe care compania o pregateste. Mai exact, vorbim despre o schimbare majora pe care Samsung intentioneaza sa o faca in curand pentru Samsung Galaxy Note 8 si spatiul de stocare ce urmeaza sa fie oferit pentur acest smartphone.

Conform unor informatii aparute astazi, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Samsung in versiuni cu 64 si 128 GB spatiu de stocare incepand din acest an. Samsung Galaxy S8 Plus este vandut de catre compania coreeana doar intr-o versiune cu 128 GB spatiu de stocare, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea parte de o schimbare radicala.

Anul trecut Samsung Galaxy Note 7 a fost vandut doar intr-o versiune cu 64 GB spatiu de stocare, Samsung Galaxy Note 8 urmand a oferi o capacitate dubla. A vinde Samsung Galaxy Note 8 intr-i versiune cu doar 128 GB spatiu de stocare nu ar fi ceva neasteptat, insa daca ar exista si o versiune cu 64 GB spatiu de stocare, multa lume ar putea fi uimita.

Samsung Galaxy Note 8 – decizia surprinzatoare privind spatiul de stocare

Se zvoneste ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un pret de vanzare de aproximativ 1000 de dolari, sau euro, cand va fi lansat oficial pe pietele globale. Nu se stie cat spatiu de stocare ar urma sa ofere acest model, dar daca ar exista modele ale Samsung Galaxy Note 8 cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, atunci cel mai ieftin ar putea avea si cea mai mica cantitate oferita.

Exista posibilitatea ca Samsung sa caute sa ofere Samsung Galaxy Note 8 in mai multe versiuni ca sa existe cat mai multe optiuni pentru clienti, avand in vedere pretul mare. Nu este deasemenea exclus ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie vandut la pretul de 900 de dolari, sau euro, in versiunea cu 64 GB spatiu de stocare, pentru a putea totusi genera vanzari pentru companie.

Samsung Galaxy Note 8 decizie surprinzatoare

Un smartphone cu un pret minim de 1000 de dolari, sau euro ,nu va avea vanzari chiar atat de bune, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi un foarte mare esec. Cei de la Samsung stiu ca nu au o cliententela la fel de dispusa sa plateasca multi bani pe produse, precum Apple, asa ca un Samsung Galaxy Note 8 foarte scump ar putea avea o soarta mai rea decat predecesorul sau.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat in multiple versiuni pentru ca lumea sa se si gandeasca sa il cumpere.