iPhone 8 – Ecranul apare in Primele Imagini

iPhone 8 are ecranul prezentat in primele imagini, acestea fiind facute intr-o fabrica Foxconn in care se asambleaza noul smartphone al Apple.

iPhone 8 are prezentate primele imagini cu noul ecran care se afla in momentul de fata in productie la compania Samsung, coreenii fabricandu-l deja la scara industriala. Am aflat inca de zilele trecute ca Samsung a inceput sa produca noul ecran al iPhone 8 la scara industriala pentru compania Apple, cei din Cupertino cerand aproximativ 100 de milioane de ecrane OLED pentru noul smartphone.

iPhone 8 are si ecranul real prezentat in primele imagini astazi, ele fiind facute cel mai probabil intr-o fabrica Foxconn, acolo unde sunt si asamblate noile unitati. Puteti vedea ca ecranul iPhone 8 are acel decupaj in partea superioara, el urmand a ascunde acolo camera frontala 3D, senzorul de proximitate, cel de lumina ambientala, un senzor cu infrarosu si un senzor cu laser, dar asta stiti de cateva saptamani.

iPhone 8 are practic confirmate toate schimbarile pe care atat demulte zvonuri ni le-au prezentat in atatea luni, compania Apple reusind sa ascunda foarte bine decupajul in panoul frontal negru. Desi foarte multa lume se gandea ca iPhone 8 va arata urat cu acel decupaj acolo, se pare ca in realitate vorbim despre un design mult mai interesant pe care Apple l-a pregatit pentru noi, terminalul aratand destul de elegant.

iPhone 8 ecran imagine

iPhone 8 – ecranul apare in primele imagini

iPhone 8 pare sa aiba intregul panou frontal acoperit de un ecran in imaginile din acest lucru, dar stim ca exista totusi o margine subtire de 4 mm intre carcasa si el. Compania Apple a gandit aceasta margine subtire langa ecranul iPhone 8 pentru ca utilizatorii sa nu apese din greseala pe lateralele acestuia atunci cand il folosesc, lucru care ar genera destul de multe probleme in utilizarea zilnica.

iPhone 8 ecran imagine 1

iPhone 8 nu are secrete dezvaluite de catre aceste noi imagini, deoarece vedem doar partea de design, nu si ceea ce se ascunde in spatele panoului frontal. Apple va folosi un ecran OLED in iPhone 8 in premiera pentru linia de smartphone-uri, astfel ca foarte multa lume va fi interesata sa vada ce fel de tehnologii se ascund in interiorul sau, compania Samsung avand probleme mari in a fabrica aceasta componenta.

iPhone 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple doar intr-o versiune care are panou frontal negru si asta pentru ca versiunea alba ar arata foarte urata. Compania Apple stie ca design-ul iPhone 8 este foarte important pentru multi clienti, asa ca ne va scuti de ascunderea acestuia sub o folie neagra care sa nu faca acel decupaj foarte urat intr-un panou frontal alb, dupa cum cu siguranta stiti deja.