Apple TV 5 – Confirmat Oficial, iata Noutatile

Apple TV 5 cu suport 4K, HDR si Dolby Vision a fost confirmat oficial de catre compania Apple prin sistemul de operare al HomePod.

Apple TV 5 este confirmat oficial de catre sistemul de operare al HomePod, compania Apple continuand sa ne ofere dezvaluiri inainte de prezentarea noilor sale produse. S-a tot zvonit in ultimele luni ca Apple ar avea in dezvoltare un Apple TV 5 si ca el ar aduce o serie de noutati asteptate inca din momentul lansarii Apple TV 4, insa iata ca ele vor veni intr-un final, dar probabil fara o actualizare a design-ului produsului.

Apple TV 5 are confirmata includerea suportului pentru redarea de clipuri video in format 4K, compania Apple urmand a oferi suport 4K in iTunes in curand deasemenea. Separat de aceasta noutate majora, Apple TV 5 urmeaza sa aiba deasemenea suport pentru redarea de continut video in format HDR pe televizoarele compatibile, insa suport pentru Dolby Vision este deasemenea oferit de catre americani.

Apple TV 5 a fost confirmat oficial, iata care sunt noutatile

apple tv 5 confirmat noutatile 4k

Apple TV 5 are implementat intr-un final suport pentru 4K deoarece televizoarele care au rezolutii atat de mari integrate sunt in sfarsit mai accesibile pentru consumatori. Compania Apple implementeaza de obicei tehnologii noi doar atunci cand suficient de multa lume se poate bucura de ele si cam aceasta este situatia pentru Apple TV 5 acum.

apple tv 5 confirmat noutatile hdr dolby

Apple TV 5 are numele de cod J105a, pe care o publicatie americana l-a dezvaluit inca din cursul lunii februarie, asa ca nu mai putem pune in discutie aceasta dezvaluire. Apple TV 5 va fi prezentat in septembrie si cel mai probabil va fi lansat tot atunci, pretul sau de vanzare urmand a fi similar, daca nu chiar identic cu cel perceput de catre Apple pentru Apple TV 4 inca de la bun inceput