Samsung Galaxy Note 8 – Vanzari Peste Asteptari

Samsung Galaxy Note 8 a inregistrat vanzari peste asteptari la partenerii companiei Samsung, intrecand ceea ce s-a realizat pentru Note 7 anul trecut.

Samsung Galaxy Note 8 pare sa aiba parte de vanzari peste asteptari, cel putin un partener al companiei Samsung anuntand faptul ca interesul este mai mare decat se spera. Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial saptamana aceasta de catre compania Samsung si se pare ca inregistreaza vanzari cu 30% mai mare decat cele ale Samsung Galaxy Note 7 lansat in vara anului trecut.

Samsung Galaxy Note 8 este oferita cum la precomanda, lansarea oficiala urmand a avea loc in data de 15 septembrie, deci pana atunci s-ar putea sa vedem cifre chiar mai mari. Avand in vedere esecul Samsung Galaxy Note 7 de anul trecut, multi fani ai Samsung au ramas cu vechile modele de Note-uri, sau acceptat in schimb terminale S7, insa pentru Samsung Galaxy Note 8 scot iar bani.

Samsung Galaxy Note 8 vine cu multe noutati extrem de interesante care fac vechile modele sa para simple jucarii, asa ca un upgrade merita facut indiferent despre ce model vechi vorbim. O crestere de 30% in vanzari fata de modelul anterior este de asteptat daca ne gandim la modelele pe care l-a avut acela, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea in final vanzari mult mai mari de atat.

Samsung Galaxy Note 8 – vanzari peste asteptari

samsung galaxy note 8 vanzari asteptari

Samsung Galaxy Note 8 nu are informatii despre vanzari furnizate de catre compania Samsung, insa cu sigurant se vor lauda si coreenii cu realizarile acestea. Daca Samsung Galaxy Note 8 va avea intr-adevar vanzari mult mai mari decat seria anterioara, cei de la Samsung nu vor rata ocazia de a se lauda cu acest lucru, asta daca nu cumva iPhone 8 va avea un “cuvant” de spus despre asta.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea vanzari finale mai mici daca dupa lansarea iPhone 8 unii clienti se vor decide sa renunte la precomenzile facute acum. Acest lucru pare putin probabil, dar este foarte posibil daca iPhone 8 va avea noutati care le vor face pe cele din Samsung Galaxy Note 8 sa para nesemnificative, cei de la Samsung avand concurenta serioasa in aceasta toamna din partea Apple.

“However Mobile Fun have already seen a 30% increase in early orders for Note 8 accessories, pointing to a successful outlook for Samsung’s latest device. We didn’t expect to see such large volumes of pre-orders this quickly after all the problems Samsung experienced with the Galaxy Note 7”

Samsung Galaxy Note 8 este cel mai scump model de smartphone lansat vreodata de catre compania Samsung, iar in ciuda acestui lucru se pare ca are succes. iPhone 8 va fi si mai scump, dar pentru ca vorbim despre un telefon al Apple, Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi dat rapid uitarii daca americanii vor face un marketing agresiv pentru noul lor telefon.