iPhone 8 va Creste Substantial Vanzarile Apple

iPhone 8 va creste substantial vanzarile Apple in 2018 multumita interesului foarte mare pe care-l va genera telefonul in randul clientilor din intreaga lume.

iPhone 8 va creste substantial vanzarile Apple in cursul anului 2018, conforma analistilor care au asteptari foarte mari de la seria de telefoane ale americanilor. iPhone 8, sau iPhone X, indiferent cum se va numi telefonul, este vazut cu ochi extrem de buni de catre analistii americani, acestia fiind de parere ca el va fi cautat de peste 100 de milioane de clienti nu doar in 2017, ci si in cursul anului 2018.

iPhone 8 este vazut de catre analisti ca fiind capabil sa genereze o crestere procentuala a vanzarilor iPhone similara cu cea intalnita in cazul lansarii seriei iPhone 6. Stim ca atunci Apple a inregistrat ultima crestere colosala in vanzarile iPhone, reusind pentru prima oara in istoria sa sa depaseasca bariera de 200 de milioane de unitati vandute anual, iar iPhone 8 urmeaza sa continue acest trend.

iPhone 8 va genera cresteri masive in 2018 pentru vanzarile Apple, insa totul va continua inclusiv in 2019 si 2020, atunci cresterile urmand a continua pe un trend similar. Desigur ca se asteapta ca in 2019 si 2020 sa fie lansate noi modele ale iPhone care sa fie si mai bune si sa genereze vanzari mai mari, dar asta ramane de vazut in functie de ce va putea oferi compania Apple in limitele sale si ale partenerilor.

iPhone 8 va creste substantial vanzarile Apple

iPhone 8 Creste Substantial Vanzarile Apple

iPhone 8 ar urma sa creasca vanzarile Apple cu aproape 40 de miliarde de dolari in cursul anului 2018, iar modelele urmatoare vor adauga inca 20 de miliarde de dolari in incasari. Per total, compania Apple ar putea depasi incasari de 300 de miliarde de dolari in 2019 multumita iPhone 8 si viitoarelor modele ale iPhone, evolutia financiara fiind una impresionanta, dar deocamdata doar estimata de analisti.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor reprezenta cu siguranta vasta majoritatea a vanzarilor seriei iPhone in urmatoarele luni si in cursul anului 2018. Dintre toate, iPhone 8 va fi cel mai scump si probabil cel mai cautat, in ciuda pretului mare de vanzare, deci de la el se asteapta cele mai mari cresteri pentru vanzarile companiei Apple, dar si pentru profitul pe care ea il genereaza din vanzarile de telefoane.

“We see Services contributing the next 25% of Apple’s growth, as its second-largest business (we estimate 13% going to 15% of revenue). We estimate Services consistently adding 2% points to Apple’s annual revenue growth and 3-4% points of annual profit growth through FY20E.”

iPhone 8 ar putea creste marja de profit a Apple pentru vanzarile iPhone dincolo de standardul de 30% – 40%, dar totul depinde si de preturile componentelor. Din ceea ce se stie acum, iPhone 8 are componente mai scumpe decat iPhone 7, dar Apple compenseaza prin cresterea pretului pentru a se asigura ca nu pierde din profitul care ajunge in buzunarele investitorilor ce au asigurant existenta companiei.

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie de catre compania Apple si va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile.