iPhone X si Cadoul Oferit de Apple la Cumparare

iPhone X si cadoul oferit de Apple la cumparare ar urma sa le dea de inteles clientilor ca pretul de vanzare este mai mic decat pare la o prima vedere.

iPhone X si cadoul oferit de Apple la Cumparare sunt aduse astazi in discutie de catre analistii americani, care sunt de parere ca Apple vrea sa compenseze cumva pretul mare de vanzare. iPhone X urmeaza sa coste minim 1000 – 1200 de dolari, sau euro, in versiunea de baza cu 64 GB spatiu de stocare, adica mai mult decat un Samsung Galaxy Note 8, iar Apple ar intentiona sa compenseze cumva asta.

iPhone X ar putea avea cadouri oferite la achizitie de catre compania Apple pentru clientii sai, iar aici vorbim despre abonamente Apple Music gratuite si spatiu gratuit in iCloud. Ideea nu este noua, a fost mentionata chiar acum o saptamana de catre alti analisti pentru a reduce perceptia unui pret mare pentru iPhone X si se pare ca ea prinde contur, putand fi chiar 100% adevarata in final.

iPhone X cu Apple Music si 200 GB de spatiu iCloud gratuite ar avea un pret final redus cu 156 de dolari, daca un client ar alege sa cumpere si aceste doua servicii ale Apple. Din 1000 de dolari cat ar urma sa coste telefonul, clientul ar plati cu 156 de dolari mai putin multumita acestor gratuitati, ajungand in final la un cost de 844 de dolari pentru telefon, propunerea fiind una foarte interesanta din multe puncte de vedere.

iPhone X si cadoul oferit de Apple la cumparare

iPhone X Cadoul Apple Cumparare

iPhone X nu ar fi primul telefon care ar avea pretul mare de vanzare mascat de gratuitati de care clientul nu are nevoie, Samsung procedand la fel cu telefoanele sale. Nu foarte multi clienti ai Apple au nevoie de Apple Music, sau spatiu gratuit in iCloud, asa ca pentru unii acel pret de 1000 de dolari, sau euro, va fi exact ceea ce vor plati, iar gratuitatile pentru iPhone X nu-i vor “incalzi” prea mult.

iPhone X ar putea fi un telefon mai ieftin pentru cei care chiar folosesc aceste servicii, iar recent compania Apple a ajuns la un acord cu Warner Music Group pentru a plati licente mai mici in Apple Music. Acest lucru sugereaza ca propunerea analistilor americani privind oferirea de abonamente Apple Music gratuite cu iPhone X ar putea fi adevarata, Apple intentionand sa reduca platile cu licentele si la alte case de discuri.

iPhone X ar fi fost mai bine “servit” de un incarcator wireless gratuit, de o carcasa gratuita, sau pur si simplu de un pret de vanzare mai mic stabilit de catre compania Apple. Cum aceste lucruri nu se vor intampla, ramane doar de vazut daca aceasta presupunere a analistilor pentru iPhone X se va dovedi a fi adevarata, insa imi vine greu sa cred ca Apple va oferi ceva gratuit.