iPhone X si Marea Problema a Face ID

iPhone X are o problema foarte mare pentru Face ID, sistemul de recunoastere faciala nefiind capabil sa inregistreze mai mult de o fata pentru recunoastere.

iPhone X are o mare probleme cu Face ID, noul sistem de recunoastere faciala implementat de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga. Spre deosebire de Touch ID, Face ID este capabil sa recunoasca doar o singura fata, deci utilizatorii iPhone X vor putea inregistra doar propria fata pentru a face deblocarea telefonului, sau a autoriza plati prin intermediul Apple Pay, limitarea fiind una problematica.

iPhone X cu Face ID care recunoaste o singura fata nu va permite folosirea sa de catre alte persoane decat proprietarul daca acestea nu cunosc codul de acces la dispozitiv. Desigur ca acesta este oferit in mod normal daca ii permiti cuiva sa isi inregistreze amprenta in telefon, dar acum persoanele terte vor trebui sa se chinuie cu codul de acces pentru a obtine acces la datele din iPhone X, in loc sa isi scaneze rapid fata.

iPhone X nu a avut aceasta limitare a Face ID anuntata de catre compania Apple pe scena evenimentului de prezentare, insa desigur ca angajatii care au demonstrat produsele pentru jurnalisti au confirmat totul. Din pacate, Face ID nu este suficient de complex, sau iPhone X nu are suficienta putere de proesare pentru a recunoaste mai multe fete, indiferent de motiv, se pare ca ramanem cu o limitare destul de deranjanta.

iPhone X Problema Face ID