iPhone X are Lag cu noul Chip A11 Bionic

iPhone X are lag in interfata chiar si cu noul chip A11 Bionic, un clip video aratandu-ne ca iOS 11 este departe de a fi atat de bun precum ni-l dorim.

iPhone X are un nou chip A11 Bionic in care regasim un procesor cu 6 nuclee implementat de catre compania Apple, primul benchmark dezvaluind performante impresionante care fac de rusine orice fel de telefon Android existent in momentul de fata pe piata.

iPhone X are o putere de procesare foarte mare, insa in ciuda acestui lucru, se pare ca nu scapa de lag in iOS 11, iar la minutul 1:40 al clipului video de mai jos veti vedea acest lag prezent la trecerea de la interfata cu widget-uri la pagina principala de aplicatii si apoi la cea secundara.

iPhone X cu toata puterea sa de procesare nu poate elimina complet lag-ul din interfata iOS 11, iar asta sugereaza faptul ca vorbim despre o problema pe care compania Apple e putin probabil sa o poata rezolva vreodata, indiferent cata putere de procesare ar avea produsele sale.

iPhone X este atat de puternic incat, ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca in demonstratiile facute pentru el sa vad vreun lag in interfata, insa iata ca inca mai exista si dezamagiri de acest gen din partea produselor companiei Apple.