iPhone X aduce o Functie Utila din Android

iPhone X aduce o functie extrem de utila din Android, dubla atingere a ecranului urmand a il porni pentru a ne afisa notificarile primite pe telefon.

iPhone X va fi lansat de catre compania Apple cu o functie foarte utila din sistemul de operare Android si stiu ca multi dintre voi o veti aprecia imediat dupa folosirea telefonului. Vorbesc despre o functie veche care este disponibila in platforma Android, ea oferind posibilitatea de a aprinde ecranul telefoanelor printr-o dubla atingere facuta pe acesta, lucru care in iPhone nu a existat vreodata, dar pe care iPhone X il aduce.

iPhone X are un ecran complet nou implementat de catre compania Apple, el avand si 3D Touch integrat sub el, astfel ca schimbarea ar face aceasta noua functie posibila. Conform celor de la Apple, utilizatorii care vor cumpara iPhone X vor avea posibilitatea de a vedea rapid toate notificarile primite fara a lua telefonul in mana, ci printr-o simpla dubla atingere a acestuia cand el sta plat pe o masa.

iPhone X aduce o functie utila din Android

iPhone X a avut aceasta noua functie prezentata de catre Craig Federighi in cadrul conferintei de martea trecuta, ea fiind una dintre cele mai importante oferite. Multumita acestei noi functii vom putea face si deblocarea iPhone X folosind Face ID atunci cand telefonul sta pe o masa, compania Apple anuntand ca aceasta este una dintre noile functii majore pe care telefonul le va avea disponibile.

iPhone X prin aceasta noua functie va simplifica modul in care vedem notificarile primite pe telefoanele noastre, astfel ca nu va mai trebui sa le luam constant in mana pentru a vedea ce este nou. Apple a fost nevoita sa ofere o asemenea functie si pentru ca iPhone X nu mai are buton Home, deci nu mai avem ce sa apasam in ecran pentru a vedea notificarile, dar problema este rezolata cu duble atingere.

iPhone X Functie Utila Android