iPhone X – Avans de 2.5 Ani in fata Android

iPhne X are un avans de 2.5 ani in fata Android multumita Face ID si noii camere TrueDepth implementate de catre compania Apple pentru clientii sai.

iPhone X cu a sa Camera TrueDepth este cu cel putin 2.5 ani inaintea a tot ceea ce exista in momentul de fata pentru telefoanele Android, lucru destul de adevarat din multe puncte de vedere. Afirmatia a fost facuta in legatura cu iPhone X de catre celebrul analist asiatic Ming-Chi Kuo, el punand in balanta ceea ce ofera aceasta componenta in raport cu ceea ce exista si va exista cel putin in 2018 in telefoanele Android.

iPhone X are o camera TrueDepth formata din senzori cu infrarosu, proiector de puncte si un iluminator, toate acestea formand camera frontala care face recunoastere faciala pentru telefon. Compania Apple se chinuie foarte mult cu aceasta camera TrueDepth pentru iPhone X, ea fiind extrem de greu de fabricat, dar chinul merita, pentru ca va avea un avantaj de minim 2.5 ani in fata competitorilor Android.

iPhone X este produs in cantitati extrem de limitate din cauza complexitatii camerei TrueDepth implementata de catre compania Apple, partnerii celor din Cupertino nefiind capabili sa produca suficient de multe unitati pentru productie. In ciuda faptului ca iPhone X are probleme mari de productie din cauza camerei TrueDepth, cei de la Apple isi vor putea oferi functionalitatea cu mult inaintea competitorilor Android.

iPhone X – avans de 2.5 Ani in fata Android

iPhone X nu are doar in camera TrueDepth marele avantaj in fata telefoanelor Android, deoarece si software-ul din spatele Face ID este extrem de important. Apple a dezvoltat un sistem de recunoastere faciala extrem de avansat pentru Face ID din iPhone X, iar competitorii Android nu sunt capabili sa dezvolte asa ceva prea curand, desi unii dintre ei se chinuie destul de mult si investesc resurse mari in asta.

iPhone X beneficiaza de pe urma unor investitii sustinute in dezvoltarea de sisteme de inteligenta artificiala, compania Apple cheltuind multi bani pe companii cu software de acest gen. Samsung si Huawei sunt atat de departe de ceea ce ofera Face ID din iPhone X incat ofera doar sistemul nativ al Android pentru recunoastere faciala, care a fost facut pentru a glumi cu prietenii, el putand fi pacalit si cu poze.

iPhone X va avea recunoasterea faciala ca sistem biometric avansat de securitate pentru telefoane mobile in premiera de anul acesta, iar nivelul de siguranta oferit de el nu va fi egalat prea curand. iPhone X ar putea avea un avans tehnologic chiar mai mare de 2.5 ani fata de telefoanele Android, insa ramane de vazut in ce masura se vor chinui Samsung si Huawei sa copieze ceea ce a facut Apple in urmatorii ani.

iPhone X Avans 2.5 Ani Android