iPhone 8 – a Treia Baterie Umflata Raportata

iPhone 8 are a treia baterie umflata raportata de catre un client al companiei Apple, americanii confirmand in mod oficial investigarea acestor cazuri.

iPhone 8 are a treia baterie umflata raportata, de aceasta data direct din Hong Kong, dar si pentru modelul cu ecran de 4.7 inch, nu pentru cel de 5.5 inch. Zilele trecute v-am spus ca doua iPhone 8 Plus cu baterii umflate si carcase crapate au fost raportate de catre clienti ai companiei Apple, iar acum aflam despre o a treia unitate care are probleme, de aceasta data un client din Hong Kong avand ghinionul de a experimenta problemele.

iPhone 8 din acest al treilea caz ar fi fost incarcat tot folosind cablul si incarcatorul originale furnizate de catre compania Apple, unitatea fiind cumparata in data de 22 septembrie de la Apple. In 28 septembrie unitatea a experimentat problema, bateria s-a umflat si a crapat carcasa, astfel ca persoana care a cumparat unitatea iPhone 8 de la compania Apple a returnat telefonul la magazinul de la care a fost cumparata.

iPhone 8 este la primul incident de acest gen, iar compania Apple a preluat si aceasta unitate, separat de celelalte doua iPhone 8 Plus, pentru a le investiga. Apple a si confirmat oficial faptul ca investigheaza problemele bateriilor umflate ale telefoanelor sale, mai ales ca vorbim despre unitati care au fost incarcate folosind accesoriile originale incluse in pachetele cu care au fost vandute dispozitivele.

iPhone 8 – a treia baterie umflata raportata

iPhone 8 Treia Baterie Umflata 1

iPhone 8 trece anul acesta printr-un scandal similar cu cel prin care Samsung Galaxy Note 7 a trecut anul trecut, doar ca bateriile nu explodeaza, ci doar se umfla. Telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt distruse complet din cauza acestei probleme, aici nu pot exista dubii, insa utilizatorii nu sunt afectati fizic din cauza lor, pentru ca nu exista explozii ale bateriilor, foc, sau eliberare de gaze toxice.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost vandute in milioane de exemplare, cu 3 cazuri de baterii defecte raportate, raportul fiind mai mic de o unitate defecta la 1 milion vandute, cel putin acum. Desigur ca situatia se poate schimba daca mai multe cazuri ar putea fi raportate in viitor, asa ca ramane de vazut daca alti clienti ai Apple vor raporta probleme similare cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus in viitorul apropiat.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au un sistem de incarcare rapida si este interesant de aflat daca nu cumva acesta este de vina pentru bateriile umflate in timpul incarcarii. Apple a confirmat faptul iPhone 8 si iPhone 8 Plus au probleme cu bateriile umflate, insa e greu de spus daca va oferi si o clarificare dupa ce va descoperi ce anume a stat la baza problemei, deci nu ne ramane decat sa avem rabdare sa vedem ce se va intampla.

 

Articolul precedentiPhone X – Avans de 2.5 Ani in fata Android
Articolul următorHuawei Mate 10 Pro va fi Scump ca iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.