iOS 11. Cum deblochezi un iPhone blocat in iCloud

iPhone Blocat in iCloud ? iOS 11 are un bug care permite deblocarea oricarui iPhone blocat in iCloud folosind doar aceasta metoda faorte simpla.

iOS 11 are un bug care permite deblocarea unui iPhone blocat in iCloud, iar in clipul video de mai jos aveti descrisa intreaga metoda prin care se poate face acest lucru pe telefoanele companiei Apple. Vorbim despre o problema imensa de securitate care permite deblocarea unui iPhone blocat in iCloud pe iOS 11.1, probabil si pe iOS 11.1.1, dar nu se stie daca functioneaza si in iOS 11.2, asa ca e posibil ca acolo sa nu puteti face sta.

iOS 11 are exploatat un bug al sistemului de activare prin iCloud a iPhone folosind un cod de siguranta, intreaga procedura fiind dubios de simpla de realizat. Practic, simpla introducere a unui cod de siguranta de multiple ori, ignorand mesajele de avertisment ale companiei Apple, chiar daca este cel gresit, permite deblocarea unui iPhone blocat in iCloud, inclusiv cu semnal GSM, daca aveti o cartela in el.

iOS 11. Cum deblochezi un iPhone blocat in iCloud

iOS 11 elimina complet si blocarea initiala facuta de catre voi, sau detinatorul telefonului, folosind iCloud si Find My iPhone, telefonul iPhone devenind practic liber pentru folosire oricand. Problema este una foarte grava, iar compania Apple nu a vorbit in vreun fel despre ea, desi ar trebui sa o faca si sa linisteasca lumea care se teme ca un iPhone blocat in iCloud ar putea fi furat si deblocat fara probleme.

Acest bug exista in iOS 11.1 si versiunile inferioare ale sistemului de operare, iar din serverele sale Apple nu are cum sa o blocheze, deci singura solutie e o actualizare. Chiar daca iOS 11.1.1, sau iOS 11.1.2 au problema rezolvata, iOS 11.1 inca este semnat de catre Apple, deci poate fi instalat si in baza sa puteti folosi acest bug pentru a debloca un iPhone blocat in iCloud, daca aveti nevoie sa faceti asta.