Samsung Galaxy Note 8: Noi Probleme cu Ecranul Raportate

Samsung Galaxy Note 8 are noi probleme cu ecranul raportate de catre clientii din lumea intreaga, ele generand nemultumiri si plangeri numeroase pentru Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 probleme ecranul

Samsung Galaxy Note 8 are noi probleme cu ecranul raportate de catre clienti, sau cel putin asta am putea intelege daca citim acum despre ele, insa in realitate ele sunt vechi, dar abia acum au fost scoase la lumina de catre presa. Vorbim despre probleme pe care clientii Samsung Galaxy Note 8 le-au observat pentru ecranele telefoanelor inca din momentul in care acestea au fost puse in vanzare de catre compania coreeana, in august.

Samsung Galaxy Note 8 are probleme cu stratul oleofobic folosit pentru a proteja ecranul, acesta parand sa dispara in diverse puncte din partea inferioara a ecranului, dupacum puteti vedea in imaginile de mai jos. Straturile oleofobice sunt folosite pentru a impiedica formarea de amprente pe ecranele telefoanelor mobile, insa rareori sunt cu adevarat utile pentru ceea ce ar trebui sa faca, insa in cazul Samsung Galaxy Note 8 el genereaza probleme.

Samsung Galaxy Note 8 probleme cu ecranul

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran care arata destul de ciudat din cauza acestei probleme, si puteti observa ca partea sa inferioara pare sa fie “patata” din cauza stergerii acestui strat de protectie pentru ecran. Problema este una stupida pentru un Samsung Galaxy Note 8 care costa peste 900 de dolari, fara taxe, dar acesta nu este singurul telefon mobil, sau gadget, care este afectat de asemenea probleme de fabricatie.

Samsung Galaxy Note 8: noi probleme cu ecranul raportate

Samsung Galaxy Note 8, ca orice alt telefon mobil, are un strat oleofobic gandit pentru a disparea in timp, dupa utilizare indelungata, insa se pare ca el dispare de pe ecrane dupa foarte putin timp de la activare. O problema similara cu cea a Samsung Galaxy Note 8 a fost intalnita pe telefoanele Google Pixel 2 dupa lansarea telefonuluimobil, deci e posibil ca totul sa aiba legatura cu o schimbare in modalitatea de aplicare a acestui strat de protectie pentru ecran.

Samsung Galaxy Note 8 probleme cu ecranul 1

Samsung Galaxy Note 8 este un smartphone premium, iar in mod normal problemele de acest gen nu ar trebui sa existe pentru el, insa daca este sa fim sinceri, am vazut inclusiv la iPhone probleme similare. Desigur ca niciun iPhone la fel de scump precum Samsung Galaxy Note 8 nu a avut probleme de acest gen cu stratul oleofobic pentru protejarea ecranului, dar poate ca e nevoie si de asa ceva pentru ca Samsung sa mai invete din greseli.

Samsung Galaxy Note 8 este in momentul de fata cel mai scump telefon mobil pe care compania coreeana il vinde pe piata si ar putea ramane in aceasta pozitie inclusiv pana in vara acestui an, cand Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat. Deocamdata relativ putina lume se plange de aceasta problema a Samsung Galaxy Note 8, dar e foarte posibil ca multe alte marturii sa apara in curand.