iPhone X si iPhone 8: Apple Vorbeste despre Limitarea Performantelor

iPhone X si iPhone 8 au pentru prima oara dezvaluite informatii privind limitarea performantelor, Apple vorbind intr-un final despre asta.

iphone x limitare performante iPhone 8

In lumina scandalului imens privind limitarea performantelor iPhone, compania Apple a vorbit astazi pentru prima oara despre limitarea performantelor iPhone X si iPhone 8 pentru clientii din lumea intreaga. Conform celor din Cupertino, iPhone X si iPhone 8 nu se vor inchide in cazul utilizarii in frig deoarece contin imbunatatiri hardware care impiedica problemele de acest gen si, probabil, nici nu vor avea performantele limitate asa mult.

Apple sustine ca iPhone X si iPhone 8 are hardware care permite adminsitrarea mult mai buna a energiei oferite de catre baterie si a consumului facut de catre componente in timpul utilizarii telefoanelor. Intrebata daca va lansa actualizari software care sa limiteze performantele iPhone X si iPhone 8, compania Apple NU a confirmat ca nu va face asta, deci e extrem de posibil sa o faca, dar nu se stie daca intr-o masura care sa ne afecteze la fel de mult.

iPhone X si iPhone 8: Apple vorbeste despre limitarea performantelor

In 2017 Apple a fost intrebata daca iPhone X si iPhone 8 vor avea performante limitate din cauza degradarii bateriei si au afirmat ca intentioneaza sa faca asta in viitor, dar se pare ca planurile s-ar putea schimba, oarecum. Apple nu mai spune acum va limita performantele iPhone X si iPhone 8, ci doar ca ele administreaza mai eficient energia bateriei, dar asta nu ne garanteaza ca telefonul de 1150 de euro nu va avea performantele reduse la 30% in 2019.

“iPhone 8, iPhone 8 Plus, and iPhone X models include hardware updates that allow a more advanced performance management system that more precisely allows iOS to anticipate and avoid an unexpected shutdown.”

Tind sa cred ca oamenii care au cheltuit 1150 de euro, sau 1100 de dolari pentru un iPhone X nu vor fi fericiti sa afle ca performantele telefonului sunt reduse dupa doar un an din cauza bateriei uzate. As vrea cu toata taria sa cred ca Apple nu-si va bate joc de clientii iPhone 8 si iPhone X anul viitor, asa cum a facut pana acum cu toti cei care au cumparat iPhone 6 – iPhone 7, dar de ce sa sper la cai verzi pe pereti, sau o Romanie mai buna cand realitatea e intotdeauna mai rea ?