Xiaomi Mi Mix 2s si ce a Copiat din iPhone X

Xiaomi Mi Mix 2s copiat iPhone x

Xiaomi Mi Mix 2s este cel mai nou model de smartphone pe care compania chinezeasca Xiaomi vrea sa il lanseze pe pietele globale, iar in clipul video de mai jos il putem vedea. De la bun inceput este clar faptul ca panoul frontal a fost gandit sa semene cat mai bine cu cel al iPhone X, iar asta pentru ca Xiaomi Mi Mix 2s trebuie sa fie o cloan suficient de buna.

Xiaomi Mi Mix 2s are deasemenea implementate si gesturile pe care compania Apple le-a implementat pentru iPhone X anul trecut, ele fiind reproduse oarecum bine aici. Desigur ca Xiaomi Mi Mix 2s nu ofera o experienta la fel de buna ca iPhone X pentru folosirea acestor gesturi, dar era de asteptat, din moment ce nu chinezii le-au gandit, ci doar copiat.

Xiaomi Mi Mix 2s este o noua dovada a faptului ca in China exista prea putina inovatie si ca fara a copia produsele altora, producatorii locali n-ar reusi sa vanda mai nimic dincolo de granitele tarii. Desigur ca pentru Xiaomi a copia Apple este o arta, ani de zile de antrenament aducand foarte multe beneficii pentru compania chinezeasca, dupa cum prea bine stiti.