iPhone X: Asa vrea Apple sa-i Atraga pe Fanii Android

iPhone X Apple Atraga Fanii Android

iPhone X este promovat astazi de catre compania Apple intr-o noua serie de reclame menite sa atraga fanii Android din lumea intreaga, sau cel putin asta ar trebui sa faca. iPhone X are prezentate in aceste reclame functiile pe care utilizatorii le vor gasi in continuare daca parasesc platforma Android, dar si ce vor primi in plus dupa schimbare.

iPhone X are promovate de catre compania Apple usurinta cu care poate fi utilizat de catre clienti, securitatea imbunatatita in comparatie cu Android si ecosistemul foarte complex. Apple lauda deasemenea si grija pe care o are de clienti prin sistemul de suport pentru iPhone, dar uita sa spuna si ca limiteaza in mod arbitrar performantele in baza gradului de uzura al bateriei.

Apple se lauda la fiecare sfarsit de trimestru fiscal cu numarul de clienti Android pe care ii convinge sa treaca la iPhone, asa ca reclamele acestea pentru iPhone X nu surprind. Apple a lansat cu mai bine de un an in urma programul de reclame pentru iPhone care promoveaza parasirea Android, dar e greu de spus cat de mare este succesul sau.