iPhone X Plus: EXCLUSIV, Dual-SIM, Noua Rezolutie, TOATE Noutatile

iPhone X Plus are prezentate o parte dintre noutatile importante pe care compania Apple urmeaza sa le ofere, inclusiv pentru iPhone X, o noua rezolutie si suport dual-SIM numarandu-se printre schimbarile ce vor fi oferite.

iphone x plus dual-sim rezolutie

iPhone X Plus a avut zilele trecute prezentat noul ecran pe care compania Apple intentioneaza sa il implementeze in telefonul sau gigant si vorbim despre unul cu diagonala de 6.5 inch. Pentru ca iPhone X Plus este atat de important, astazi aflam detalii noi cu privire la telefon, mai exact despre o serie de schimbari foarte importante pe care compania Apple intentioneaza sa le faca pentru a aduce noi motive de a-i cumpara telefoanele.

iPhone X Plus va avea un ecran care acopera tot panoul frontal si va avea un decupaj in partea superioara, dimensiunile totale fiind identice cu cele ale iPhone 8 Plus, iar Face ID va face in continuare parte din el. Avand in vedere dimensiunea mare a ecranului, iPhone X Plus ar putea fi primul model care va permite folosirea a doua aplicatii in acelasi ecran, asa cum se intampla acum cu Samsung Galaxy S9, functia fiind ceruta de fani de multi ani.

iPhone X Plus are numele de cod D33 in cadrul companiei Apple, iar unele dintre prototipurile testate au rezolutia de 2688 x 1242 pixeli pentru ecranul de 6.5 inch, numarul de pixeli per inch ai ecranului OLED fiind identic cu cel al iPhone X. iPhone X Plus va fi secondat si de un succesor pentru iPhone X, numit probabil iPhone XS, acesta avand numele de cod D32 in cadrul companiei Apple, prototipuri ale sale fiind deasemenea in dezvoltare.

„With a screen close to 6.5 inches, Apple’s big new handset will be one of the largest mainstream smartphones on the market. While the body of the phone will be about the same size as the iPhone 8 Plus, the screen will be about an inch larger thanks to the edge-to-edge design used in the iPhone X. …the new handset will probably enable split-screen modes for certain apps.”

iPhone X Plus –  dual-SIM, noua rezolutie, toate noutatile

iPhone X Plus si iPhone XS vor avea un nou chip A12 integrat de catre Apple, carcasa din otel inoxidabil ramanand, iar design-ul nu va fi cu mult diferit fata de cel al iPhone X, asa cum era de asteptat. iPhone X Plus si iPhone XS urmeaza totusi sa aiba o noua culoare aurie disponibila pentru carcasa din sticla, Apple renuntand la idee pentru iPhone X, insa revine la ea pentru noile modele de smartphone-uri pregatite pentru lansare in toamna.

„The phablet is code named D33, a person familiar with its development says, and at least some prototypes include a screen resolution of 1242 x 2688. Apple is also preparing an update to the regular-sized iPhone X that is internally dubbed D32. Apple is considering a gold color option for the update to the iPhone X and the larger model. In at least some regions, Apple is considering offering a dual-SIM card option for the larger model. Apple hasn’t made a final decision on including the feature and could choose to wait for E-SIM technology.”

iPhone X Plus si iPhone XS vor rula iOS 12, iar pentru unele zone de pe glob Apple iar in considerare oferirea functiei dual-SIM, sau e-SIM, aceasta din urma fiind ceva mai logica si mai usor de implementat. Totusi, operatorii de telefonie mobila refuza sa ofere suport pentru cartele e-SIM, asa ca oferirea functionalitatii dual-SIM in iPhone X Plus si iPhone XS este o solutie de compromis pentru cei de la Apple, iar ea va conta extrem de mult.

iPhone X Plus va avea deasemenea imbunatatiri pentru sistemul de realitate augmentata, un Siri mai inteligent si cu mai multe functii, plus optiunea de a folosi caracterele Animoji pentru FaceTime in iOS 12. iPhone X Plus si iPhone XS vor fi lansate de catre compania Apple in cursul anului 2018, cel mai probabil in toamna, insa deocamdata nu se stie daca vor ajunge pe piata in septembrie, sau lansarea va fi intarziata pentru luna noiembrie.

Articolul precedentSamsung Galaxy S9 vs iPhone X – Comparatie Detaliata
Articolul următoriPhone 9: Cum va Arata si Ce Functii noi va avea!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.