OnePlus 6: Primele Imagini arata Cum va Copia iPhone X

OnePlus 6 apare astazi in primele imagini care ne arata cum va copia compania chinezeasca iPhone X, decizia fiind una stupida prin prisma elementelor care urmeaza sa fie luate.

oneplus 6 imagini copia iphone x

OnePlus 6 apare astazi in primele imagini chiar dupa ce Samsung Galaxy S9 a fost prezentat si inainte ca Huawei P20 sa fie lansat, chinezii dorind sa fie mereu in atentia lumii. OnePlus 6 este deocamdata in proces de dezvoltare si se afla la ceva timp de lansare, insa putem observa deja ca telefonul va copia iPhone X, lucru pe care toata lumea il astepta.

OnePlus 6 va copia atat decupajul din ecranul iPhone X, cat si formatul camerei duale, insa in aceasta a doua privinta vorbim despre ceva oarecum diferit fata de Apple. Totusi, desi toata lumea a criticat si continua sa critice decupajul iPhone X, OnePlus 6 il va avea, asa cum va fi copiat si in Huawei P20, ca si cum implementarea sa este o mare realizare a companiei Apple.

OnePlus 6 – primele imagini arata cum va copia iPhone X

OnePlus 6 imagini copiat iPhone X

OnePlus 6 va fi unul dintre smartphone-urile populare care vor fi lansate in acest an, dar va spun sincer ca nu inteleg de ce s-a luat decizia de a copia decupajul ecranului iPhone X. Cred ca puteau fi implementate atat de multe lucruri utile, insa OnePlus 6 va copia aceasta caracteristica de design, impreuna cu pozitionarea informatiilor pe care le afiseaza sistemul de operare.

OnePlus 6 imagini copiat iPhone X 1

OnePlus 6 va avea totusi un decupaj mai mic decat iPhone X, iar asta pentru ca nu are o camera TrueDepth cu toti senzorii adiacenti, insa chiar si asa, chinezii fura tot ce pot. Avand in vedere ca Huawei si OnePlus au copiat decupajul iPhone X in propriile telefoane, cred ca 2018 va fi anul decupajelor, alti producatori mai mici copiind deja aceasta caracteristica a iPhone X.