iPad Pro cu Face ID – Iata CAND va fi Lansata

iPad Pro cu Face ID este anuntata pentru lansare in perioada urmatoare, compania Apple pregatind o actualizare majora pentru seria sa de tablete.

ipad pro face id 2018

iPad Pro cu Face ID este viitorul produs important in care compania Apple intentioneaza sa integreze sistemul de recunoastere faciala, tableta fiind initial anuntata pentru lansare in luna martie, dar se pare ca nu va ajunge atunci. Conform unor informatii aparute astazi, iPad Pro cu Face ID urmeaza sa fie lansata de catre compania Apple abia in luna iunie, adica in conferinta de deschidere a WWDC 2018, cand vom vedea si iOS 12 prima oara.

Apple ar urma sa prezinte trei noi modele ale iPad Pro in cadrul WWDC 2018, in data de 4 iunie, insa nu toate dintre ele vor avea Face ID integrat, ci doar una, sau maxim 2 dintre toate. Noile modele ale iPad Pro care au Face ID urmeaza sa aiba margini mult mai subtiri pentru ecran, un decupaj in partea superioara, la fel ca iPhone X, butonul Home urmand a fi deasemenea eliminat pentru a fi inlocuit de catre sistemul de recunoastere faciala.

Apple vrea sa lanseze trei noi modele ale iPad Pro in 2018

E foarte posibil ca Apple sa integreze Face ID in modelele iPad Pro cu ecrane de 10.5 inch si 12.9 inch, Apple urmand a lansa si un model mai ieftin al iPad, dar acesta nu va avea tehnologii atat de avansate. Chiar daca in cazul iPhone X compania Apple a facut trecerea de la ecranele LCD la cele OLED, s-ar parea ca pentru noile modele ale iPad Pro nu ar urma sa aiba loc vreo schimbare atat de radicala, ecranele LCD fiind in continuare preferate.

“Apple’s (AAPL) prepping to release a revamped “iPad Pro” with a slimmer bezel and no home button and the “Face ID” function in the June-ending quarter.”

Schimbarile pe care Apple vrea sa le faca pentru iPad Pro anul acesta sunt foarte importante, insa la fel de important va fi si pretul pe care cei din Cupertino urmeaza sa il ceara pentru noile tablete. E foarte posibil ca preturile iPad Pro sa creasca dupa implementarea Face ID, insa totul depinde de cat de mare va fi dorinta Apple de a isi creste vanzarile in lunile urmatoare lansarii noilor modele de tablete.