iPad Pro: Apple Promoveaza Functiile Uitate de Clienti

Apple a lansat noaptea trecuta o noua reclama pentru a promova functiile iPad Pro pe care clientii le-au cam uitat, avand in vedere ca atat de multe sunt oferite. Compania americana promoveaza functiile iPad Pro care au legatura cu sistemul de realitate augmentata implementat in iOS 11, dar si cele privind posibilitatea de a folosi Apple Pencil pentru notite.

Pentru ca e asa frumos sa tii in mana o tableta de 12.9 inch si sa te invarti cu ea ca sa vezi lucruri virtuale, Appe arata in reclama cat de utila este tableta sa pentru asa ceva. Desigur ca nu toata lumea va aprecia in viata reala aplicatiile de mobila cu realitate augmentata, sau cele care proiecteaza dragoni si masini Tesla, dar Apple trebuie sa incerce.

Apple promoveaza deasemenea si functiile care permit folosirea Apple Pencil pentru a face schite folosind diverse aplicatii, aceasta functionalitate fiind totusi foarte utila. Vanzarile iPad au crescut simtitor in ultimele trimestre fiscale multumita schimbarilor facute de catre compania Apple pe partea de functionalitate, deci ne putem astepta si la alte reclame similare.

https://www.youtube.com/watch?v=QOZWPGESVcs

https://www.youtube.com/watch?v=YrE7VCClWk0