Nokia X Concept Arata un mod Diferit de a COPIA iPhone X

Nokia X apare intr-un concept foarte interesant astazi, el aratandu-ne un mod diferit de a copia iPhone X si decupajul din ecranul telefonului companiei Apple.

Nokia X Concept COPIA iPhone X

Nokia X este un telefon ieftin lansat in 2014 de catre compania Microsoft dupa cumpararea Nokia, insa un concept nou ne arata cum ar putea evolua ideea de acum 4 ani. In clipul video de mai jos puteti vedea un telefon Nokia X care este prezentat cu unele elemente de design pe care le vedem si in iPhone X, dar care sunt gandite diferit.

Nokia X are in acest concept un decupaj diferit in ecran, mai exact, doar o portiune din carcasa este decupata pentru a integra camera si senzorii folositi pentru recunoastere faciala, poze, etc. Ideea graficianului care a creat acest concept pentru Nokia X este de a ne arata un mod diferit de a taia ecranele telefoanelor, dar nu intr-un mod util, pentru ca bucata din carcasa ramasa nu poate afisa si informatii.

Conceptul prezinta si o camera duala pentru Nokia X, ea fiind o copie fidela a celei din iPhone X, insa restul design-ului lasa de dorit, desi ideea in sine ar putea fi buna. Voi ce parere aveti despre acest concept pentru Nokia X  ?