Nokia X Concept Arata un mod Diferit de a COPIA iPhone X

Nokia X apare intr-un concept foarte interesant astazi, el aratandu-ne un mod diferit de a copia iPhone X si decupajul din ecranul telefonului companiei Apple.

Nokia X Concept COPIA iPhone X

Nokia X este un telefon ieftin lansat in 2014 de catre compania Microsoft dupa cumpararea Nokia, insa un concept nou ne arata cum ar putea evolua ideea de acum 4 ani. In clipul video de mai jos puteti vedea un telefon Nokia X care este prezentat cu unele elemente de design pe care le vedem si in iPhone X, dar care sunt gandite diferit.

Nokia X are in acest concept un decupaj diferit in ecran, mai exact, doar o portiune din carcasa este decupata pentru a integra camera si senzorii folositi pentru recunoastere faciala, poze, etc. Ideea graficianului care a creat acest concept pentru Nokia X este de a ne arata un mod diferit de a taia ecranele telefoanelor, dar nu intr-un mod util, pentru ca bucata din carcasa ramasa nu poate afisa si informatii.

Conceptul prezinta si o camera duala pentru Nokia X, ea fiind o copie fidela a celei din iPhone X, insa restul design-ului lasa de dorit, desi ideea in sine ar putea fi buna. Voi ce parere aveti despre acest concept pentru Nokia X  ?

19 COMENTARII

  1. “De a copia iphone x”. Bai lasa vrajeala ma, tot ce apare e copie dupa iphone x:)) sigur. Cum tata mare sa proiecteze o bucata de metal ca sa aiba functionalitatile unui telefon? “Nu domne, copie dupa iphone X”

  2. M-am exprimat greșit în comentariul anterior: consider că acel “X” este o copie!
    In afară de asta, logo-ul ăla Nokia in dreapta jos arata bestial.

  3. Eu unul nu vad unde este asemanarea cu telefonul de la Apple(dar nu sunt un expert). Conceptul este interesent. Din punctul meu de vedere iese din taparul “bretonului”. Sper sa se concretizeze.