Apple va Produce un nou Model al iPhone in Afara Chinei

Apple va incepe productia unui nou model al iPhone in afara Chinei, planurile celor din Cupertino fiind indraznete si complet neasteptate in inceputul 2018.

Apple Produce Model iPhone Afara Chinei

Apple va produce un nou model al iPhone in afara chinei, cei din Cupertino incepand deja productia de test pentru dispozitiv inainte de a vedea daca pot initia productia sa la scara industriala. iPhone 6S Plus este modelul pe care compania Apple intentioneaza sa il produca in India incepand de anul acesta, cei de la Wistron incepand sa produca o serie de test intr-o fabrica locala.

Wistron a construit o linie speciala de productie pentru iPhone 6S Plus in Bengaluru, India, iar daca productia de test va avea succes, atunci in cateva saptamani va incepe productia pentru vanzare. In aceasta perioada vor fi rezolvate diverse probleme ale procesului de productie si la final se va lua decizia cu privire la inceperea celei care va aduce telefoanele in magazine.

iPhone 6S Plus nu mai este de mult un telefon foarte dorit de catre clienti, insa fabricarea sa in India va duce la o scadere cu pana la 7% a preturilor de vanzare in tara. Pentru alte tari e greu de spus ce fel de impact pozitiv ar putea avea producerea iPhone 6S Plus in India, insa e posibil ca telefonul sa aiba o calitate mai proasta decat cele fabricate in China.

“Kolkata: Apple has begun trial production of iPhone 6s Plus at the Bengaluru facility of its contract manufacturer Wistron. Wistron has set up a new assembly line for iPhone 6s Plus production, and commercial production is expected to start in next couple of weeks.”

Pentru Apple fabricarea in India are un singur scop, reducerea pretului de vanzare in tara, unde taxele pentru produsele importante sunt foarte mari, iar Apple nu isi poate creste vanzarile. Oferind un iPhone 6S mai ieftin si produs in tara, compania Apple poate profita de impozite mai mici si poate vinde mai multe telefoane pentru clientii indieni, dar cam atat.