Apple Inlocuieste iPhone 6 Plus Stricate cu iPhone 6S Plus

Apple si-a anuntat magazinele si service-urile autorizate ca va inlocui unitatile iPhone 6 Plus stricate cu unitati ale iPhone 6S Plus de astazi.

Apple Inlocuieste iPhone 6 Plus Stricate iPhone 6S Plus

Apple ti-ar putea inlocui telefonul iPhone 6 Plus stricat cu unul iPhone 6S Plus, conform unui nou document intern care a fost distribuit in randul magazinelor Apple din intreaga lume. Aceasta regula se aplica doar pentru telefoanele iPhone 6 Plus care sunt stricate si necesita inlocuirea completa, cei de la Apple alegand sa ofere iPhone 6S Plus pentru ca, probabil, nu mai are unitati reconditionate ale iPhone 6 Plus.

Documentul trimis astazi de catre Apple inclusiv pentru service-urile autorizate sustine ca aceasta noua politica de inlocuire a telefoanelor iPhone 6 Plus stricate se aplica pana in luna martie. Nu se stie care dintre modelele iPhone 6 Plus stricate vor fi inlocuite cu unitati iPhone 6S Plus, asa ca e posibil ca fiecare caz sa fie tratat diferit de catre cei din Cupertino.

iPhone 6 Plus nu mai este fabricat de catre compania Apple de ceva vreme, asa ca e posibil ca productia sa fi reinceput pentru a se putea inlocui unitatile defecte ale clientilor. Exista desigur si problema bateriilor pe care compania Apple nu le are in stoc pentru aceste modele tot pana prin martie, deci e posibil sa fie o legatura si aici cu noua schimbare.

“If you have a damaged iPhone 6 Plus that qualifies for a whole-device replacement, Apple may replace it with an iPhone 6s Plus through March. Apple specifically states that “orders for whole unit service inventory of some iPhone 6 Plus models may be substituted to an iPhone 6s Plus until the end of March 2018.””

Pentru a beneficia de inlocuirea completa a unui iPhone 6 Plus e necesar sa aveti un port Lightning defect, o placa logica nefunctionala, sau un alt defect major al telefonului. Pentru probleme precum inlocuirea ecranului, a camerei, a Taptic Engine-ului, sau a altora minore, service-urile autorizate nu inlocuiesc tot telefonul, ci doar componentele afectate.

16 COMENTARII

  1. Praf in ochi,chiar sunt curios sa vad daca va primi cineva 6S plus in schimbul unui 6 plus.Si apropo,iphone 6 plus nu are taptic engine.

  2. Nu trebuie sa fie in garantie mie mi lau schimbat duar ca trebuie sa platesti reparatia la telefon acum doua saptamani la apple in spania

  3. Nenorocire mare pentru cei cu iPhone 6 cu bateriile, mare filozofie 30€ sa le schimbați, așa e? Nu uitați ca mulți trebuia sa le schimbați pe gratis când a fost problema cu frigul…

  4. Orice Android. Vei primi cel mult o actualizare pe an, asta in cazul in care fabricantul nu decide sa nu îl actualizeze deloc, pentru ca sunt unele chinezării care nu primesc nici o actualizare.