Samsung GALAXY Tab S4: OFICIAL, CONFIRMATA pentru Lansare

Samsung GALAXY Tab S4 a fost confirmata in mod oficial pentru lansare in perioada imediat urmatoare, compania Samsung dezvaluindu-si planurile pentru 2018.

Samsung GALAXY Tab S4 CONFIRMATA Lansare

Samsung GALAXY Tab S4 este cea mai noua tentativa a celor de la Samsung de a concura cu Apple pe piata tabletelor, noul produs al coreenilor fiind certificat de catre autoritatile americane, la fel ca Samsung Galaxy Note 9. Samsung GALAXY Tab S4 are numele de cod SM-T835 si urmeaza sa fie lansata in trei versiuni pe piata, fiecare avand cate un tip de conectivitate GSM, ea urmand a oferi viteze 4G de navigare pe internet, asa cum era de asteptat.

Samsung GALAXY Tab S4 urmeaza sa fie lansata cu Android 8.1 Oreo si chip-uri Qualcomm Snapdragon 835, sau 845, plus noile modele de chip-uri Exynos, 4 GB RAM fiind pregatiti pentru acest produs. Samsung GALAXY Tab S4 urmeaza sa aiba deasemenea un ecran QHD cu diagonala de 10.5 inch, deci va avea un concurent direct in tableta ipad Pro care are un asemenea ecran, desi are sanse mici de a o intrece in vanzari acum, sau vreodata.

Samsung GALAXY Tab S4: OFICIAL, CONFIRMATA pentru Lansare

Samsung GALAXY Tab S4 nu mai are alte noutati importante confirmate de catre autoritatile care au certificat produsul pentru vanzare in SUA, insa este foarte clar ca el va fi disponibil in magazine undeva in cursul urmatoarelor luni. Desi cei de la Samsung au scazut foarte mult in topul producatorilor de tablete la nivel global, iata ca exista titusi dorinta de mai lansa tablete precum Samsung GALAXY Tab S4, insa succesul nu este garantat.

“Following sightings in a browser test and benchmarks, Samsung’s upcoming Galaxy Tab S4 has now been certified by the Federal Communications Commission. Filed under the model number SM-T835 and FCC ID A3LSMT835, the listing also reveals that the tablet in question is GSM, WCDMA, and LTE-ready.”

Samsung GALAXY Tab S4 trebuie sa vina cu noutati majore pentru a putea concura pe piata cu tabletele iPad Pro, mai ales ca acestea vor avea din 2018 Face ID si un ecran care ocupa mai mult spatiu din panoul frontal. Pentru Samsung GALAXY Tab S4 nu este anuntata vreo schimbare majora de acest gen, asa ca in lipsa ei, tableta are toate sansele de a nu fi avuta in vedere pentru achizitie de catre consumatorii care cauta asemenea produse.