Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, CONFIRMAT pentru Lansare

Samsung GALAXY Note 9 a fost confirmat oficial pentru lansare in cursul noptii trecute, compania coreeana pregatindu-se sa puna telefonul in vanzare.

Samsung GALAXY Note 9 OFICIAL CONFIRMAT Lansare

Samsung GALAXY Note 9 are parte de prima certificare oficiala din partea autoritatilor pentru lansare la nivel global, cei din SUA publicand primele informatii cu privire la telefonul care urmeaza sa apara pe piata in august. Samsung GALAXY Note 9 este identificat de catre cei de la FCC, autoritatile care verifica fiecare telefon inaintea lansarii in SUA, cu numele de cod SM-N960F, adica exact cel atribuit de catre coreeni telefonului, conform zvonurilor.

Samsung GALAXY Note 9 nu are confirmate functii noi, sau schimbari majore de catre cei de la FCC, iar asta pentru ca ei se rezuma la verificarea frecventelor GSM, a Wi-Fi, NFC, Bluetooth, etc, toate fiind integrate. Samsung GALAXY Note 9 are totusi confirmat acel cod de produs, pe care il stim ca fiind asociat cu telefonul, deci este foarte clar ca lansarea noului produs al coreenilor se apropie cu pasi repezi, asa cum stiam deja de ceva timp.

Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, CONFIRMAT pentru Lansare

Samsung GALAXY Note 9 OFICIAL CONFIRMAT Lansare 1

Samsung GALAXY Note 9 a fost testat in perioada aprilie – mai de catre cei de la FCC, trei modele fiind trimise de catre Samsung pentru certificare, asa cum se intampla in cam fiecare an inaintea unei lansari. Totusi, din moment ce Samsung GALAXY Note 9 a fost certificat inca de acum o luna si jumatate, e destul de clar ca toate imaginile cu design-ul noului telefon, aparute in ultima luna, sunt cele care prezinta design-ul final al dispozitivului coreenilor.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii august de catre compania Samsung, datele de 2 si 9 august fiind pana acum zvonite pentru prezentarea noului model de smartphone. Samsung GALAXY Note 9 va fi pus in vanzare tot in cursul lunii august, insa nimeni nu stie exact ce pret intentioneaza sa perceapa coreenii pentru acest smartphone, el putand fi mai scump decat modelul lansat anul trecut, desi nu are multe schimbari importante.