Samsung are Telefoanele care se STRICA cel mai REPEDE

Samsung are telefoanele mobile care se strica cel mai repede, coreenii avand cele mai mari probleme dintre toti producatorii, la nivel global, in 2018.

Samsung Telefoanele STRICA REPEDE 350883

Samsung are telefoanele care se strica cel mai repede, conform unui studiu publicat in cursul noptii trecute de catre o companie americana, coreenii fiind pusi intr-o situatie destul de neplacuta din cauza lui. Dintre toti producatorii de telefoane Android, Samsung este compania cu cele mai multe telefoane stricate, 27.4% din totalul inregistrat pana acum apartinand coreenilor, cei de la Xiaomi fiind responsabili pentru 14.2%, iar Motorola pentru 9.6%.

Samsung Telefoanele STRICA REPEDE 350883 1

Samsung vinde cele mai multe telefoane dintre toti producatorii, asa ca e normal sa aiba si cel mai mare procent de unitati stricate din cauza volumului de unitati pe care le livreaza la nivel global. Daca ar fi sa facem o comparatie cu Huawei, care vinde cam o treime din ce vinde Samsung, in cazul chinezilor procentul de telefoane stricate raportate de catre clienti este ceva mai mic, deci teoretic acolo exista si calitate mai buna pentru utilizatorii care le cumpara.

Samsung Telefoanele STRICA REPEDE 350883 2

Samsung are problemele cele mai mari cu performantele telefoanelor sale, mai mult ca sigur din cauza Android, utilizatorii acestei platforme plangandu-se deasemenea de camera, microfonul si sistemul de incarcare al bateriei. Facand o comparatie cu anul trecut, platforma Android a scapat de problemele cu inchiderea subita a aplicatiilor, si cele cu semnalul, dar are parte de altele noi in cele pe care vi le-am mentionat mai sus, majoritatea afectand utilizatorii Samsung.

Samsung are Telefoanele care se STRICA cel mai REPEDE

Samsung Telefoanele STRICA REPEDE 350883 3

Samsung nu o duce prea bine, insa nici in cazul celor de la Apple situatia nu e prea “roz”, aici telefoanele iPhone 6 si iPhone 6S avand cea mai mare rata de stricare dintre toate modelele. Avand in vedere ca acestea sunt si cele mai multe active la nivel global, e normal sa fie asa, insa e surprinzator ca iPhone X apare in top 10, dar din pacate nu avem parte si de o comparatie privind procentul de telefoane iPhone si Samsung stricate si raportate de clienti.

Samsung Telefoanele STRICA REPEDE 350883 4

Daca in cazul telefoanelor Android versiunea Nougat e cea mai problematica, in cazul iPhone iOS 11 genereaza cele mai mari probleme, dar asta e normal din moment ce peste 80% dintre iDevice-uri ruleaza iOS 11. In cazul Samsung nu avem o impartire pe dispozitive, dar e foarte posibil ca tot Android Nougat sa fie problema, mai ales ca are un numar foarte mare de utilizatori activi la nivel global, deci sunt si sansele mai mari sa existe mai multe telfeoane cu probleme.

Samsung Telefoanele STRICA REPEDE 350883 5

Samsung este cel mai mare producator de telefoane la nivel global, deci daca 18.9% dintre telefoanele vandute s-au stricat, cam un sfert sunt ale coreenilor, in baza datelor de la inceputul articolului. Comparand iOS ci Android, vorbim despre procente de 15.2% fata de 18.9% in cazul ratei de stricare a telefoanelor vandute, insa trebuie sa avem in vedere ca facem o compartie intre 220 de milioane de telefoane vandute anual si 1.1 miliarde de telefoane vandute anual.