Samsung GALAXY Note 9: PRIMUL POSTER Confirma NOUTATILE

SAMSUNG GALAXY NOTE 9 are confirmate astazi noutatile importante multumita unui prim poster cu o imagine de presa, telefonul aparand in versiunea finala si oficiala.

Samsung GALAXY Note 9 PRIMUL POSTER NOUTATILE 350789

Samsung GALAXY Note 9 are astazi parte de o noua premiera, iar asta deoarece un prim poster de promovare, adica o imagine de presa pentru telefon, apare si confirma unele dintre noutatile pregatite de catre Samsung. Mai exact, puteti vedea in imaginea de mai jos ce design va avea Samsung GALAXY Note 9, ea confirmand faptul ca va exista in continuare un cititor de amprente integrat in ecran, iar o camera duala va fi deasemenea folosita de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 9 va avea cititorul de amprente pozitionat chiar in mijlocul camerei duale, pozitionate orizontal, deci vorbim despre exact acel design pe care l-au prezentat atat de multe leak-uri pana acum. In imagine vedem deasemenea faptul ca Samsung GALAXY Note 9 va avea un port audio de 3.5mm integrat, iar acest lucru este normal, deoarece telefonul are dimensiuni foarte mari, si exista loc pentru o asemenea componenta in interiorul sau.

Samsung GALAXY Note 9: PRIMUL POSTER Confirma NOUTATILE

Samsung GALAXY Note 9 PRIMUL POSTER NOUTATILE 350789 1

Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea prezentat si noul stylus galben pe care compania Samsung il va oferi impreuna cu acest model, combinatia dintre culoarea telefonului si cea a stylusului fiind interesanta. Separat de asta, Samsung GALAXY Note 9 are un port USB-C vizibil, iar design-ul complet al telefonului este extrem de similar cu cel pe care l-am vazut la Samsung GALAXY Note 8, deci nu prea mai pot exista intrebari cu privire la ceea ce va fi oferit.

Samsung GALAXY Note 9 are deja confirmata prezentarea pentru data de 9 august a acestui an, iar lansarea urmeaza sa aiba loc in data de 24 august, conform informatiilor oferite de catre partenerii celor de la Samsung. Acestea fiind spuse, Samsung GALAXY Note 9 a fost dezvaluit in totalitate prin toate leak-urile aparute pana acum, asa ca singura necunoscuta majora ramasa este pretul la care va fi pus in vanzare telefonul de catre compania coreeana anul acesta.