Apple Watch 4: Ecranul apare in PRIMA IMAGINE

Apple Watch 4 are ecranul prezentat in premiera intr-o prima imagine, compania Apple reusind sa aiba dezvaluit noul design al ceasului inaintea lansarii.

Apple Watch 4 ecran lansare

Apple Watch 4 are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta, ecranul noului smartwatch fiind prezentat in primele imagini cu doar cateva ore inainte de a fi lansat. Vorbim doar despre panoul frontal care acopera efectiv ecranul LCD, dar utilizatorul vede exact acest design pentru ecranul Apple Watch 4 cand va decide sa cumpere noul smartwatch.

Apple Watch 4 a fost anuntat ca fiind pregatit de catre Apple cu un ecran care are diagonala cu 15% mai mare decat cea a Seriei 3, insa din aceasta imagine nu se prea vede asta. Marginile ecranului ar trebui sa fie mai subtiri la Apple Watch 4 in comparatie cu Seria 3, insa probabil doar o comparatie clara intre modele ne va arata diferentele serioase.

Apple Watch 4: Ecranul apare in PRIMA IMAGINE

apple watch 4 imagine ecran

Apple Watch 4 urmeaza sa aiba ecrane cu margini mai mici pentru ambele versiuni pe care le vinde compania Apple, diagonala urmand a creste anul acesta cu cativa milimetri. Aceasta e prima imagine cu o componenta a Apple Watch 4 aparuta pana acum pe internet, cei de la Apple reusind sa ascunda destul de bine modificarile pe care le-au pregatit.

Apple Watch 4 urmeaza deasemenea sa faca trecerea la 64 biti anul acesta, compania Apple implementand acest standard pentru a face smartwatch-ul mai sigur, si mai rapid. Apple Watch 4 va fi prezentat astazi la ora 20:00, si va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile, inclusiv iPhone XS si iPhone 9.