iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR CONFIRMATE OFICIAL de Apple

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au fost confirmate oficial de catre Apple, in ceea ce privste denumirile, diagonala ecranelor, si spatiul de stocare.

apple iphone xs xr max

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au fost confirmate oficial de catre compania Apple prin inchiderea magazinului online in care urmeaza sa fie introduse noile produse pentru achizitie diseara. Sitemap-ul magazinului online al Apple este cel care a confirmat denumirile iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR pentru telefoanele care pana acum erau cunoscute ca iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus, deci lucrurile sunt cat se poate de clare.

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR sunt denumirile oficiale ale celor trei telefoane, doua dintre ele fiind complet neobisnuite si ciudate, insa asta conteaza mai putin acum, deoarece Apple stie singura ce face. iPhone XS si iPhone XS Max urmeaza sa fie disponibile in versiuni cu 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, ultima optiune fiind oferita in premiera de catre cei de la Apple pentru propriile modele de telefoane iPhone.

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR CONFIRMATE OFICIAL de Apple

iPhone xs Apple xs max

iPhone XR, pe de alta parte, are confirmat ecranul cu diagonala de 6.1 inch pe care-l va folosi compania Apple, dar si faptul ca va fi vandut in modele cu 64 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare. Mai mult decat atat, iPhone XR are confirmata inclusiv lansarea in versiuni de culoare: neagra, alba, rosie, galbena, coral(un fel de portocaliu), si albastra, deci in total urmeaza sa fie 6 culori, nu doar 5, asa cum ne-au spus pana acum atatea zvonuri.

iphone xr 6.1 inch Apple

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR vor fi prezentate oficial diseara, si desi nu se cunosc inca preturile, acestea ar urma sa fie situate intre 700 – 1150 de euro, compania Apple putandu-le vinde la preturi corecte. Va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR, si celelalte noutati importante pe care compania Apple urmeaza sa le anunte pentru produsele sale, si nu numai.

UPDATE: O noua imagine confirma si culorile in care vor fi vandute iPhone XS si iPhone XS Max, dupa cum puteti vedea mai jos.

iphone xs culori xs max

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi vandute de catre compania Apple in versiuni de culoare space grey, silver si gold, deci modelul auriu este cel nou, celelalte doua fiind disponibile si acum.