iPhone X vs iPhone XS Max: De ce imi PLACE Ecranul mai Mare

iPhone XS Max si iPhone X au ecrane de dimensiuni mult diferite, iar in acest articol iti arata ce fel de diferente resimti cand vizualizezi continut pe ele.

iphone xs max ecran iphone x

iPhone XS Max vine cu un ecran care are diagonala de 6.5 inch si rezolutie de 2688 x 1242 pixeli, in timp ce iPhone X vine cu un ecran care are diagonala de 5.8 inch si rezolutie de 2436 x 1125 pixeli. Dupa primele testari facute de catre jurnalistii americani am vazut raportari care spuneau ca desi iPhone XS Max are un ecran cu diagonala mai mare, si rezolutie mai buna, de fapt nu ar afisa si mai mult continut pe ecran pentru utilizatori.

iphone xs max ecran iphone x 1

iPhone XS Max afiseaza nu doar mai mult continut pe ecran multumita rezolutiei ma imari, dar afiseaza in acelasi timp si elementele mult mai mari, tocmai pentru ca are un ecran cu diagonala mai mare. iPhone XS Max afiseaza iconitele din pagina principala de aplicatii la o dimensiune mai mare decat cea vizibila pentru iPhone X, iar acest lucru este perfect normal, daca luam in calcul diferentele in ceea ce priveste diagonala celor doua ecrane.

iphone xs max ecran iphone x 2

iPhone X vs iPhone XS Max: De ce imi PLACE Ecranul mai Mare

iphone xs max ecran iphone x 3

iPhone XS Max afiseaza in majoritatea aplicatiilor mai mult continut pe ecran pentru utilizatori, insa totul depinde de tipul de continut care trebuie afisat, si de aplicatia care este deschisa de catre utilizator. Exista unele aplicatii care nu vor afisa mai mult continut pe ecranul iPhone XS Max in comparatie cu cel al iPhone X, insa probabil ca acolo e nevoie de o actualizare a lor pentru a functiona pe un ecran care are diagonala mult mai mare.

iphone xs max ecran iphone x 4

iPhone XS Max are un ecran foarte mare, si trebuie sa recunosc faptul ca incepe sa-mi placa sa il folosesc, desi trebuie sa ma obisnuiesc iar cu un telefon car are dimensiunile unuia din seria Plus. iPhone XS Max nu este usor de folosit cu o singura mana, va veti convinge fara discutie de acest lucru dupa ce il veti cumpara, insa sunt sigur ca in timp veti ajunge la concluzia ca upgrade-ul de la un model anterior merita toti banii platiti de voi.

iphone xs max ecran iphone x 5