Samsung GALAXY X: PROBLEMA URIASA a Ecranului

Samsung GALAXY X este inca in proces de dezvoltare, iar coreenii confirma ca in urma utilizatrii poate aparea o problema serioasa a ecranului telefonului.

Samsung GALAXY X ecran problema

Samsung GALAXY X este inca in proces de dezvoltare la compania Samsung, si este de asteptat ca telefonul sa fie prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc la inceputul lunii viitoare, insa problemele pentru coreeni nu se termina acolo. Conform unor informatii venite din interiorul companiei, Samsung GALAXY X a trecut cu brio un test de verificare a rezistentei in cazul utilizarii indelungate, mai exact telefoanele ar trebui sa reziste la 200.000 de plieri si deschideri.

Samsung GALAXY X a fost testat de catre Samsung astfel incat daca un client isi deschide si inchide telefonul de 200.000 de ori, acesta va functiona asa cum a fost conceput, insa in cazul productiei in cantitati mari pot aparea alte probleme serioase. Desi inginerii celor de la Samsung sunt multumiti de primele teste facute pentru Samsung GALAXY X, ei sustin totusi ca probleme mari pot aparea in procesul de productie, iar ecranul se poate crapa ca o bucata de hartie uscata.

Ecranul Samsung GALAXY X se poate CRAPA ca o Bucata de Hartie Uscata

Samsung GALAXY X ar putea avea ecranul pliabil afectat de catre plierile repetate pe care le fac utilizatorii, asa ca e posibil ca telefonul sa aiba nevoie de un proces de testare mai mare inainte de a fi lansat pe piata. In aceasta idee, unele zvonuri sustin ca lansarea Samsung GALAXY X va avea loc undeva prin al doilea trimestru fiscal al anului 2019, totul pentru ca telefonul sa fie suficient de bine testat, astfel incat atunci cand ajunge la consumatori sa nu fie un esec.

“While the hinge has recently passed internal tests of folding more than 200,000 times — the threshold for durability — there are still questions about its so-called yield rate in mass-production, the person said. When a product is mass-produced, technical problems that weren’t found in prototypes may arise. The screen, when it cracks, shatters like dried paper. Still, the ongoing development makes it unlikely for Samsung to unveil a physical model of the foldable phone at the Samsung Developer Conference in San Francisco next month.”

Samsung GALAXY X este un telefon foarte complex de produs, iar acest proces indelungat de testare are menirea de a ii asigura pe clienti de faptul ca vor beneficia de o experienta foarte buna de utilizare. Desi Samsung GALAXY X va fi prezentat in cadrul conferintei de la inceputul saptamanii viitoare, e posibil sa avem parte de informatii trunchiate in legatura cu acest telefon, inclusiv fara sa vedem un model fizic, pentru ca nu ar fi suficient pregatit pentru lansare.