iPhone XS. PROBLEMELE MARI Continua pentru Apple

iPhone XS. Compania Apple continua sa aiba probleme foarte mari din cauza vanzarilor proaste ale seriilor sale de telefoane, iata cat de mult e afectata.

iphone xs apple

iPhone XS. In ciuda declaratiilor de zilele acestea in care Apple incerca sa ii spuna lumii intregi ca nu are probleme cu vanzarile modelelor noi de telefoane, iata ca vestile proaste continua astazi. Largan Precision, principalul furnizor de lentile pentru camerele telefoanelor iPhone a anuntat o scadere cu 29% a incasarilor in noiembrie 2018 fata de aceeasi perioada a anului trecut, totul din cauza vanzarilor proaste ale iPhone XS si iPhone XR.

iPhone XS. Anuntul facut de catre Largan precision a generat o scadere cu 10% a pretului actiunilor companiei, cu 3% a celor de la Apple, dar si scaderi pentru alti parteneri ai celor din Cupertino, totul devenind o mare problema pentru toata lumea. Pretul actiunilor companiei Apple a scazut cu peste 40 de dolaro in ultimele doua luni din cauza evolutiei proaste a iPhone XS si iPhone XR pe pietele globale, iar scaderile vor continua si in perioada urmatoare, conform analistilor.

iPhone XS. PROBLEMELE MARI Continua pentru Apple

iPhone XS. Ultimele saptamani au afectat serios valoarea actiunilor Apple din cauza faptului ca partenerii sai tot anunta scaderi ale incasarilor intr-o perioada in care vanzarile iPhone trebuiau sa fie foarte bune. Combinand asta si cu faptul ca Apple ofera reduceri pentru iPhone XS si iPhone XR cum nu a mai facut pentru alte modele la atat de scurt timp dupa lansare, toate indiciile sugerand faptul ca exista probleme foarte mari cu vanzarile seriilor.

Largan Precision shares tumbled nearly 10% in premarket trading after the company reported a 29% drop in November revenue compared to the same month last year. The move had ripple effects for other Apple suppliers. Lumentum, which last month slashed its own revenue and profit forecasts, shed 6% while semiconductor maker Micron fell 3%. Texas Instruments and Intel both slid 2%. Meanwhile, Apple fell more than 2% ahead of the opening bell.

iPhone XS. Unii sunt de parere ca toate aceste informatii n-au vreo legatura cu vanzarile seriilor de telefoane, si ca analistii le interpreteaza gresit, insa in realitate vorbim despre faptul ca Apple a estimat gresit dorinta oamenilor de a cumpara telefoane scumpe. Daca iPhone X a avut succes la un pret foarte mare, iata ca serile iPhone XS si iPhone XR n-au parte de acelasi succes, oamenii refuzand efectiv sa mai cumpere telefoane atat de scumpe.