Huawei. CUM Incearca SUA sa DISTRUGA Compania

Huawei. SUA a pornit o lupta in al carei final pare sa vrea sa vada distrusa compania chinezeasca, iata ce a reusit sa faca pana in prezent.

huawei sua

Huawei. Este destul de clar faptul ca SUA a transformat compania chinezeasca intr-o tinta pe care vrea sa o distruga, cel mai probabil pentru ca in spatele aparentelor exista o problema politica a carei rezolvare sta in indeplinirea acestui obiectiv. La aproape doua saptamani dupa ce SUA a inceput sa-si contacteze aliatii pentru a le cere sa interzica folosirea produselor Huawei pentru retele 5G de telefonie mobila, iata ca incep sa apara si primele rezultate.

Huawei. Zilele trecute gigantul British Telecom a decis sa renunte la echipamentele 4G pe care le-a cumparat de la companie si le foloseste acum, dar si la folosirea lor in viitoarea retea 5G de telefonie mobila. Astazi a fost anuntat ca saptamana trecuta a fost arestata in Canada fiica CEO-ului Huawei din cauza unor acuzatii privind vanzarea de produse de telecomunicatii catre Iran, impotriva careia SUA a impus un emabargo inca de acum cativa ani.

Huawei. CUM Incearca SUA sa DISTRUGA Compania

Huawei. Desigur ca asta nu e tot, saptamana trecuta Noua Zeelanda si Australia interzicand deasemenea folosirea echipamentelor de telecomunicatii ale chinezilor pentru viitoarele retele 5G de telefonie mobila din tari. Acum urmeaza ca Huawei sa aiba echipamentele de telecomunicatii interzise in Germania, Franta, Spania, sau Italia, iar circul va fi complet, si compania va trebui sa se gandeasca serios ce miscari poate sa mai faca pentru a ramane credibila in fata clientilor.

Huawei. Nu stiu daca cineva se gandea la cat de mare va fi asaltul SUA atunci cand directorii FBI, CIA, sau NSA, au criticat compania pentru spionarea americanilor, insa se pare ca in Washington cineva e suparat rau pe chinezi. E interesant cum Huawei e singura companie chinezeasca pe care SUA o hartuieste in momentul de fata, dar probabil ca a fost vazuta ca fiind cea mai usoara victima pentru un razboi care va afecta cu siguranta si vanzarile de telefoane ale chinezilor.